manolo Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Intr-o dimineata la cafea mi-a venit asa o "nebuneala" si m-am apucat de construit si cam asta a rezultat:[attachment=2]IMG_1094p.JPG[/attachment][attachment=1]IMG_1098p.JPG[/attachment][attachment=0]Super dispozitiv.pdf[/attachment] Link spre comentariu
godFather89 Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Si care este intrebuintarea lui? Link spre comentariu
volhov Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 cred ca scopul este indoirea pinilor la dimensiunea de pe cablaj ... corect? Link spre comentariu
Vizitator cata2 Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Raspuns corect......trecem la urmatoarea intrebare.... Link spre comentariu
bogdan_ Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Faina ideea. Eu folosesc masa pe care lucrez.... imi iese de fiecare data ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Faina ideea. Eu folosesc masa pe care lucrez.... imi iese de fiecare data ... Si eu la fel.Intotdeauna apreciez nebuneala atunci cand e creativa asa ca Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Foloseam masa. Link spre comentariu
manolo Postat Februarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2011 Si eu inainte ,o bucata de cale ferata Link spre comentariu
Vizitator cata2 Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Hmmm...un produs pe care eu am dat ceva banuti ( zeci de roni)...cam multi si nea manolo l-a gandit la rece la o cafea fierbinte si l-a executat diy , eu zic ca este o realizare.....aproape moca. Link spre comentariu
pavcostel Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 @manoloFrate, am zis mai demult ca bei muulta cafea! Sau cafeaua e gresita, cred ca acum trebuie un dispozitiv de indoit terminale la piese axiale, gen rezistente de 0,25W, etc. La astea nu merge cu masa sau sina de cfr! Acum, serios, tine-o inainte, orice e facut simplu ca sa-ti usurezi munca e binevenit! Cui nu-i place, foloseste masa, ca si pana acum. Nu e ceva de impus la altii.Bafta!Costel Link spre comentariu
manolo Postat Februarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2011 Stima Pavcostel ,da s-ar putea sa fie o treaba cu cafeaua ,cit despre dispozitivul de indoit axialele ,acuuu......niste ani,am gasit unul gata facut ,aproape gratis ,asa ca voi folosi cafeaua la altceva.[attachment=0]IMG_1103.JPG[/attachment] Link spre comentariu
maverik_ro Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 salut la toata lumea .... voi veni si eu cu o adaugare la ce s-a scris pana acum ..... omul , neavand ce face , si presupun ca , cu ceva timp nu a avut cu ce indrepta pini la CI ( bucati de cale ferata ... asta a fost cea mai tare .... nicovala sau alte mese ) stand si savurand cafeaua ia venit ideea !!! URA!!!!! si gata dispozitivul minune ... acu de ce sa nu fim seriosi .... voi cu nicovala , bucati de cale ferata sau mese nu indoiti pini fix la 90 de grade ...... exista pe acolo ceva abateri ... Link spre comentariu
mariandmd Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Oare indreapta si pinii la circuitul de mai jos? icon_hang Am cateva bucati si nu am in librarie la sprint-layout modelul ala de asezare a pinilor Link spre comentariu
Vizitator cata2 Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Apelati cu incredere la tehnica chinezeasca..... http://video.alege.net/filme-funny-ro-1 ... ricou.html Link spre comentariu
manolo Postat Februarie 6, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2011 Pentru tipul asta de integrate se recomanda o bucata de sina si un ciocan,se va bate repetat si succesiv pina se obtin componentele smd.Numarul lor depinde de forta loviturilor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum