Th3_uN1Qu3 Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Eu am cumparat azi un mixer Numark Bluedog ieftin rau (50 lei) in stare de functionare insa s'a scratchuit pe el la greu, mi'a si zis vanzatorul ca sigur trebuie sa ii schimb crossfaderul. La modelul asta faderul e demontabil din exterior si se gaseste ca piesa de schimb, dar tinand cont ca e de prin 2000 mixerul cam greu sa mai gasesc.In afara de faptul ca juca placuta in crossfader, era aproape jupuit stratul rezistiv. Neavand motorina am zis sa dau cu diluant. Am curatat placuta cu diluant, am lasat'o un pic sa se usuce. Nu am sters stratul de diluant. Am dat peste cu creionul. Dupa asta i'am mai pus si o picatura de ulei pt mecanisme fine si l'am montat la loc. Taie ca nou, l'am bruscat cateva sute de curse si nici urma de zgomot. :freaza:O sa incerc metoda asta (insa fara creion) si pe mixerul mare sa vad cum reactioneaza. Cel mare nu caraie dar unele fadere se misca foarte greu. Link spre comentariu
Vizitator Totalsender Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Foarte multe pareri...si greu de concluzionat ceva (in afara de faptul ca daca se poate e bine sa-i schimbi - clar asta !)deci - eu am dat cu gaz si nu am constat cine stie ce imbunatatiri...doar ca merg ceva mai greu....e bine sa dai cu vaselina siliconica? vaselina siliconica grafitata e buna?cum poti proceda la potentiometrii slide pentru a incerca o refacere cu mina de creion? Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Ca sa nu mai paraie bagam fara sa desfac potentiometrul 1-2 picaturi de benzina pe traseul cursorului, il plimbam de cateva ori dintr-un capat in celalalt si gata. Daca nu merge asa atunci desfacut si vazut ce are sau mai bine schimbat. Link spre comentariu
Vizitator Totalsender Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Deci... sa ne lamurimvorbim de niste potentiometrii care nu se mai gasesc deci trebuie reparativorbim de niste potentiometrii care , duali fiind, nu acopera uniform canalele - mai este necesar sa misti de cursor stanga dreapta deci?e indicat sa dau cu o mina de creion cat mai moale? o plimb pe traseul cursorului? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum