bogdicy Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 am si eu un Becker Q02 Be6045 sound 10SN: 48100511nu stiu pe ce pini sa il alimentezo schema pt mufa de alimentare va rog.multumesc Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 am si eu un Becker Q02 Be6045 sound 10SN: 48100511nu stiu pe ce pini sa il alimentezo schema pt mufa de alimentare va rog.multumescDaca nu e mufa din atas pune o poza cu mufa si trec eu alimentarile pe ea. Link spre comentariu
bogdicy Postat Februarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2011 asta este poza din spate Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 asta este poza din spateEste exact ce am trimis eu,Sper ca te descurci.Am atasat poza ta cu ce trebuie alimentat.Succes. Link spre comentariu
bogdicy Postat Februarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2011 mersi.a mers.pt acest casetofon am postat si la decodare.nu am codul.acum pe display apare wait.ce trebuie sa fac ca sa introduc codul care mi l-ai dat? Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 mersi.a mers.pt acest casetofon am postat si la decodare.nu am codul.acum pe display apare wait.ce trebuie sa fac ca sa introduc codul care mi l-ai dat?Sa astepti pana se poate introduce codul(pana dispare wait)Ai codul sau nu il ai? Link spre comentariu
bogdicy Postat Februarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2011 gata am rezolvat.a disparult wait si am introdus codul pe care mi l-ai dat 13116 si acum este ok.mersi mult. Link spre comentariu
Vizitator cornelghisdavu Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Ma ajutati si pe mine cu schema mufei de alimentare pentru Becker audio 10 va rog frumos, pentru ca nu gasesc alimentarea iluminarii si comenzile pe volan. Mufa a fost adaptata pentru un alt cd player mai vechi. Va multumesc ! Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Asta ar trebui sa fie . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum