Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CEAS SI TERMOMETRU STRADAL CU PIC 16F676

Postări Recomandate

Nu e cam puternic cu 420 LED-uri, amplasat intr-un canton? Mai ales ca albastrul e iritant in cantitati mari sa stai asa aproape de el.Un semafor n-are poate nici jumate din LED-urile alea, si urla.Cred ca al lui marik2500 isi justifica numarul de LED-uri: e afara la distanta si de dimensiuni mari.5 LED-uri pe segment erau suficiente dupa parerea mea la al tau.Ma bate gandul sa fac unul cu 20 LED-uri pe digit. Dar nu 7segment ci 13segment. (Cauta TIL311).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 73
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Pana la ora 13:30 e lumina puternica si se vede cam slabut si cu atatea LED-uri , dar dupa aia se vede foarte bine si la 1m si la 10m , ca si culoare ... mai toti au zis ca e alegere buna.poate ar trebui un modul cu fotodioda sau tranzistor pt reglarea automata a intensitatii a LED-lor ,

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...

Dupa mai bine de 2 ani de functionare i-am facut o mica revizie la ceas, i-am schimbat folia din fata cu una verde si folia de pe carcasa tot verde. Totodata i-am schimbat timpii de afișare de la 15 secunde ora/5 secunde temperatura la 5 secunde ora si 5 secunde temperatura. Multumesc pe aceasta cale autorului si anume sofian! Un videoclip aici http://www.youtube.com/watch?v=6JfYkvlZ ... e=youtu.be

post-41319-139829626298_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...

@sofian....daca se poate , imi poti face un hex cu 5s min / 2s temperatura ?sincer am prea multi calatori in fata ceasului si se uita prea mult.....asteapta schimbarea....presupun ca e prea mult pentru temperatura multumiri proiectului....inca merge super si foarte putin in urma...(cca 25sec/luna )oricum eu reglez ceasul cu 1 minut in avans ... :damai sunt adormiti prin gara..... :speriat

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări