marik2500 Postat Martie 11, 2011 Autor Partajează Postat Martie 11, 2011 Spor la treaba. Frumos design ca de fapt toate pe care le face GeoMar. Ceasul meu inca mai merge, deja are o săptămână. Spre surprinderea mea, trecatorii care stiu de existenta lui se opresc mai ales dimineața si așteaptă sa se schimbe ceasul si sa vadă temperatura, mai ales ca locuiesc într-o zona unde frecvent sunt grade sub 0, deci funcția de termometru este peste cea de ceas. Link spre comentariu
GanMark Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Spor la treaba. Frumos design ca de fapt toate pe care le face GeoMar. Ceasul meu inca mai merge, deja are o săptămână. Spre surprinderea mea, trecatorii care stiu de existenta lui se opresc mai ales dimineața si așteaptă sa se schimbe ceasul si sa vadă temperatura, mai ales ca locuiesc într-o zona unde frecvent sunt grade sub 0, deci funcția de termometru este peste cea de ceas. In cablaje si etc...sunt nou , dar designer-ul imi apartine ,oricum GeoMar e mai bun.... realizarea practica a cablajului va apartine lui GeoMar....sper.....inca nu am UV-box Link spre comentariu
marik2500 Postat Martie 21, 2011 Autor Partajează Postat Martie 21, 2011 Ceva noutăți din domeniu ,,OROLOGIU,,? Link spre comentariu
iulisan Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Seara buna.Are cineva pdf-ul la "placa de baza" si hexul pt pic? M-as apuca sa-l construiesc si eu ca-s cam chior si in loc de un Rembrandt am sa pun ceasul asta mare si frumos pe perete Poate arhiveaza cineva intr-un zip tot ( pcb-uri , hex ) ce-i trebuie mesterului pentru constructia acestui ceas de mana . Sporuri . Link spre comentariu
marik2500 Postat Aprilie 10, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Uite aici asa cum le-am primit de la sofian. Spor la treaba. Si io l-am realizat, pe 1 Martie a intrat in serviciu. Inca mai merge!!! Link spre comentariu
sofian Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Hex pentru timp diferit de afisare ceas/temperatura Ceas_5_5.zip Link spre comentariu
marik2500 Postat Februarie 2, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2012 Multumim sofian. Asa arata ceasul meu -18°C.Un video aici http://youtu.be/uO2eJAgR9ZQ Link spre comentariu
sofian Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Adaug inca o data schema la ceas si termometru cu microcontroller PIC16F676Softul este mai susPrecizia ceasului este data de cit de bun este quartz-ul Ceas.pdf Link spre comentariu
GanMark Postat Iulie 8, 2012 Partajează Postat Iulie 8, 2012 Dupa o pauza lunga am reluat proiectu' .... si am realizat alt afisaj , ca celalalt nu mi-a placut si dupa ce am programat pic-ul si introdus pe placa si alimentat...functioneaza...... dar la temperatura imi arata 3 grade , in loc de 30 cat am , si cred ca de la senzorul folosit de mine DS 1820 [ ce aveam pe moment ] in schema e DS 18S22 sau DS 18S20. Ceva poze pe maine. Link spre comentariu
GanMark Postat Iulie 9, 2012 Partajează Postat Iulie 9, 2012 Ceva filmulet,,,,, si ceva poze.... Link spre comentariu
marik2500 Postat Iulie 9, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2012 Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!! Stiu ce bucurie ai avut cand ai vazut ca este gata. Si eu am trecut prin asta! Uite un filmuletz aici http://www.youtube.com/watch?v=1zVtsB07SHo Ce inaltime are o cifra? Link spre comentariu
GanMark Postat Iulie 9, 2012 Partajează Postat Iulie 9, 2012 Sincer m-am orientat dupa afisajul tau dar cum am avut o carcasa mai mica am optat la cifre de cca 14 mm [ acuma sunt la serviciu ] ,poate in viitor fac mai mare pt mine.Pe asta o sa-l montez la serviciu [ statie CFR ] dupa ce ii pun un DS18B20 si sa vad precizia , daca o ia razna ii pun un trimer .Am folosit LED- uri din instalatie de pom de iarna [ turturi ] tesite in cap care lumineaza super si pe timp de zi .Ca si cost am iesit bine mai ale cu LED-rile . 40 ron 400 buc si montajul cca 600 . trafu si cutia gratis.... Merci de apreciere, si al tau e super TARE ! Link spre comentariu
GanMark Postat Septembrie 15, 2012 Partajează Postat Septembrie 15, 2012 Dupa o luna de functionare , ceasul e OK , sub 10 secunde imi intarzie....dar temperatura imi arata cu 3 grade in plus, fata de alt termometru.... si un filmuletz Link spre comentariu
marik2500 Postat Septembrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2012 Si eu am pățit asa cu un ceas dar de interior arata cu 2-3 grade mai mult pana cand cineva mi-a zis sa scot senzorul in afara carcasei. Asa doar temperatura afisata va fi cea din locul unde se afla capsula DS-ului!!! In rest doar..admiratie! Link spre comentariu
GanMark Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 mda,dar eu am pus din prima pe spate si dupa vreo 2 zile deasupra....probabil influenteaza betonul , copertina, etc.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum