Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Deblocare samsung I5700 spica

SirRoger

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• SirRoger

3

• djdansmart

2

Top autori în acest subiect

Nu merge pe imei FREE! Doar pe box..asta inseamna la un service GSM!

Merci de info. Am inteles. DIn pacate nu am in oras service care decodeaza I5700. O sa ma apuc sa fac si eu un box din asta ca nu e mare şmecherie. Mai greu cu partea software.....
Link spre comentariu

Nu merge pe imei FREE! Doar pe box..asta inseamna la un service GSM!

Merci de info. Am inteles. DIn pacate nu am in oras service care decodeaza I5700. O sa ma apuc sa fac si eu un box din asta ca nu e mare şmecherie. Mai greu cu partea software.....
Box (interfata tx rx vpp etc) poti face..unele nici nu necesita interfata..se fac direct pe USB! Problema este softul..loaderele..algo pt decriptare cod..etc! NU e asa simplu! Sunt telefoane care nici nu se pot decoda inca..desi lucreaza multi programatori la solutii..inca nu le-au gasit!
Link spre comentariu

Asa este. Ai perfecta dreptate. Am gasit pana la urma un service care mi l-a decodat dar mi-a inebunit tot softul: a disparut limba româna, wi-fi nu mai mergea...etc. M-am bucurat totusi ca acum accepta orice SIM. De celelalte probleme nu mi-a fost frică, cum am ajuns acasa i-am instalat ultimul firmware care are si limba română si s-a remediat si problema cu wi-fi. Am capatat experienţă cu un Galaxy S.....Androidul sa traiască! :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări