VTP Postat Noiembrie 10, 2015 Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Mai baieti! Am citit pe alte site-uri ca Sony E proaste si NU E audiofile! Bine ca pe unele din cele de mai sus am avut ocazia sa le ascult! Mai cautati si veti gasi ca si alte firme japoneze au avut realizari la fel de impresionante ca aspect, dar, mai ales ca sunet. A fost o EPOCA DE AUR a HIFi! Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 10, 2015 Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 De la bun inceput topicul s-a vrut un manifest varat pe gatul alora care tot afisau un dinte impotriva Sony. Chiar ma saturasem intr-un timp... Am reusit recent sa intru un posesia unor incinte Sony, cam de ani '70. O sa le pun si p-alea aici. Deocamdata, mai mult decat ca-s (aparent) cele din poza de mai jos, nu stiu nimic. Norocul face ca-s absolut impecabile, si suna deosebit. Link spre comentariu
Dima8930 Postat Noiembrie 26, 2015 Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 Din puzderia de coduri SS-xxxx, care e mai aproape de mascatele de linga pickup? Am ajuns in topicul asta urmarind SS-AR1. sunt impresionat de lemnaria lor cu 32mm pe coaja, si 50+ pe fatza. aplauze pentru Scan Speak , au batut palma (si) cu SONY. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 26, 2015 Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 Pe alea de langa pick-up le am eu, in stare perfecta. Sunt cel mai probabil Sony SS-50. Sunt superbe, au o panza exceptional tesuta, cu un amestec de nylon si mai stiu eu ce, intr-un model/textura elegant. Furniruite, lacuite. Niste cutii de un 25x35, cu difuzoarele de la SS-1050, vizual. Destul de usurele... Le-am legat cu frica la un Technics SU-V300, crezand ca risc sa le ard. Nicidecum, volumul se duce lejer spre maxim, fara risc. Iar sunetul... eu unul am ramas interzis. Nu se aud foarte tare, si nici foarte basos. Dar se aud fantastic, si nu inteleg de unde si de ce. Sfideaza tot ce stiam eu despre boxe... De foarte mult n-am mai auzit atat de echilibrat si complet. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum