Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Becuri cu incalzire.

Vizitator elixir

Postări Recomandate

Vizitator mircea8

NU va inteleg de ce ati sters linkul websiteului, probabil ca asa o fi politica forumului d-vs.....

Este insa de ajuns ca dati cautare pe GOOGLE (ups, iar fac reclama unui site NECUNOSCUT >>> http://www.google.ro), cautare dupa "Radiatoarele ceramice infrarosu tip bec" si sa intrebati firma respectiva de ce preturi are (dupa de ati studiat colectia de produse in format .pdf), veti primi imediat un pret, bun sau rau ...

La un Radiatoar ceramic infrarosu tip bec de 60W mi s-a cerut :

Bec 60W - 12,00 Euro/buc+TVA

Reflector - 12,00 Euro/buc+TVA

Dulie ceramica - 6,00 Euro/buc+TVA

NU FAC RECLAMA NIMANUI, VREAU DOAR SA INCALZESC O CASUTA A UNUI CAINE FARA AI BAGA IN OCHI LUMINA DE LA BECURI CU RAZE ROSII INFRAROSII ...

Va doresc, caldurica la catei ....

post-71816-139829532778_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

2

• avolocaru

2

• bac

2

• remus68

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eu as face asa;Cusca izolata serios, inclusiv pardoseala (extr. 100mm), peste ea o placa Betonyp/Placocem/Aquapanel, peste, folie Ecofilm (folie de incalzire cu grafit, 19E/mp), peste ea, pentru protectie, tot o placa de ciment, eventual o pardoseala pvc (asa zisul linoleum). Cusca inchisa cu usi de catzei...Daca pardoseala e calda, catelul e fericit...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări