Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor pentru setari contrast LCD FUJITSU Computers Siemens

Vizitator mariusik

Postări Recomandate

Vizitator mariusik

salutare tuturor! am o mare rugaminte la voi! de curand mi-am reparat monitorul de la calculator, un LCD FUJITSU Computers Siemens si mi s-a dereglat contrastul! nu ma pricep sa potrivesc culorile si luminozitatea din meniul monitorului pt ca sunt o gramada de posibilitati! se pricepe cineva sa-mi dea vreo indicatie? arecineva din voi un asemenea monitor? mentionez ca meniul este alcatuit din BRIGHTNESS CONTRAST, IMAGE CONTROL, COLOR, OSD CONTROL, OTHER, RESET, EXIT. astept un ajutor! multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• script22

4

• 2informaticos

2

salutare tuturor! am o mare rugaminte la voi! de curand mi-am reparat monitorul de la calculator, un LCD FUJITSU Computers Siemens si mi s-a dereglat contrastul! nu ma pricep sa potrivesc culorile si luminozitatea din meniul monitorului pt ca sunt o gramada de posibilitati! se pricepe cineva sa-mi dea vreo indicatie? arecineva din voi un asemenea monitor? mentionez ca meniul este alcatuit din BRIGHTNESS CONTRAST, IMAGE CONTROL, COLOR, OSD CONTROL, OTHER, RESET, EXIT. astept un ajutor! multumesc

Sa inteleg ca te-ai descurcat sa repari monitoru dar sa reglezi culoarea e dificil esti sigur ca lai reparat bine
Link spre comentariu
Vizitator mariusik

daca are cineva dintre cei care posteaza pe acest forum vreun monitor fujitsu computers siemens il rog sa mi scrie si mie setarile de la monitorul lui pentru a le seta la al meu!multumesc

Link spre comentariu

oke si ce anume nu poti regla la el ?e slab iluminata imaginea iar cand dai la brigthness nu se intampla nimic sau sunt culorile dereglatedaa sunt culorile dereglate poti alege un profil de culoarecald rece etcsau reglat fiecaer culoare manual ton rosu verde albastrudaca tot nu se vede bine schimba firu vga al monitoruluiiar daca e slab iluminat si nu merge sa reglezi brigthness inseamna ca ai ceva probleme la invertor :freaza:

Link spre comentariu
Vizitator mariusik

nu are nicio problema doar ca i au fost dereglate setarile pentru contrast asa cum au fost ele facute in fabrica! iar eu acu nu le mai pot seta cum erau inainte sia m nevoie de un model...si nu gasesc! am tot incercat eu sa le potrivesc dar nu reusesc!

Link spre comentariu
Vizitator mariusik

degeaba dau reset ca nu merge...am dat de o gramada de ori si degeaba...chiar nu are nimeni un model de setari ca sa le pun si eu la monitorul meu? fenomenal....

Link spre comentariu

Reglajele din meniu ar trebui sa actioneze in timp real; aranjeaza-le dupa cum it place tie, sa fie imaginea cat mai apropiata de realitate.RESET-ul nu functioneaza deloc, sau revine pe niste reglaje in care imaginea se vede prost?Daca nu face reset nicicum, atunci e ceva problema de la monitor, software. Daca face reset, dar se vede prost, atunci tot pe la monitor, ceva legat de iluminare mai degraba...Pt contrast trebuie sa fie un singur reglaj. Pt culori ar trebui sa aiba reglaje independente prin ceva profile, dar le schimbi dupa gust...

Link spre comentariu
Vizitator mariusik

imi palpaie anumite culori de pe desktop si am observat ca imi plapaie verdele si albastrul. Oricat am incercat sa le potrivesc nu reusesc nicidecum. Ma tem sa nu fie afectat ceva de la monitor...pana la urma. daca incerca sa schimb ceva prin contrast prin culori, dupa ce dau reset revine de unde am plecat...resetul functioneaza insa nu revine la setarile din fabrica ci la altele...tot rele si alea. totusi se observa o schimbare cand umblu prin culori si prin contrast insa nu reusesc sa fac imaginea asa cum a fost ea de la inceput...si nici nu gasesc pe cineva care are un monitor asemanator ca sa iau de acolo paramatri...

Link spre comentariu

ti-am zis si mai sus posibil monitoru sa aibe un defectfa o poza cu un aparat foto si pune-o pe forumsi eu am un monitor fujitsu siemens (momentan nu mai merge ) dar cand a mers mam jucat prin menu si ori ceprogil alegeam tot se vedea bine

Link spre comentariu

Pai daca palpaie unele culori, asta inseamna o defectiune.Incearca mai intai cu alt cablu video, daca este detasabil. Daca nu, incearca sa misti cablul, sa vezi daca are vreo pozitie in care-si revine la normal...Daca resteul actioneaza, inseamna ca revine la setarile de fabrica, doar ca avand o defectiune pe culori, imaginea nu va fi corecta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări