Vizitator Kimnotyze Postat Septembrie 8, 2004 Partajează Postat Septembrie 8, 2004 Lucrez la proiectul unui mixer audio Hi-Fi si am nevoie de o schema de egalizor mono cu 2 sau 3 benzi pentru spectrul audio ca sa-l pun dupa preamplificatorul de microfon dinamic. Mixerul meu va avea 2 microfoane dinamice, un microfon electret, 3 canale LINE IN, un canal AUX si un tuner FM. I-am proiectat un crossfader cu LM13600 intre primele 2 canale LINE. Pentru toate intrarile de LINE, AUX si Tuner am folosit in proiect TCA5500 pt. ca are volum, balans, Bass si Treble. Din cate stiu eu, spectrul audio uman etse cuprins intre 300Hz si 3Khz. Nu stiu sigur daca este corect. Pentru microfoanele dinamice nu pot folosi TCA5500 pt. ca am deja un volum si balans in preamplificatorul pt. mic. dinamic, iar acest integrat nu are corectie de ton specifica spectrului audio vocal (uman) Link spre comentariu
Vizitator DocX Postat Aprilie 30, 2005 Partajează Postat Aprilie 30, 2005 imi poti da si mie schema la crossfader?eu am nevoie de un mixer cu 2 canale + eventual un microfon, cu crossfader intre cele 2 canale... imi trebuie pt pick-up si nu prea am cu ce sa imi iau acuma mixer cu crossfader calumea, ceea ce e absolut necesar in turntablism... Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze Postat Aprilie 30, 2005 Partajează Postat Aprilie 30, 2005 Am rezolvat problema cu spectrul vocal uman, am sa postez schema de crossfader dupa Paste!Paste fericit! Link spre comentariu
Vizitator DocX Postat Aprilie 30, 2005 Partajează Postat Aprilie 30, 2005 ok, mersi mult.astept sa treaca Pastele ;)offtopic: pana sa scriu postu' asta aveam acelasi numar de mesaje :P Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze Postat Mai 4, 2005 Partajează Postat Mai 4, 2005 http://go.go.go.ro/crossfader.ewb Acesta este un crossfader nepretentios proiectat de mine in Electronics Workbench. http://go.go.go.ro/mixer_blocks.jpg Aici sunt niste bucati dintr-o schema de mixer Hi-Fi - originala, proiectata exclusiv de mine pentru concerte. Modulele din imagine alcatuiesc crossfaderul. Componenta CRF1 este un potentiometru stereo rectiliniu. Semireglabilii VS1, VS2, VS11, VS12 trebuiesc setati exact la jumatate - nu am vrut sa pun doi rezistori, probabil din cauza comoditatii. Daca ai nelamuriri, contacteaza-ma si daca ai nevoie o sa iti dau schema completa a mixerului (care e foarte complexa) sau detalii. Diferenta dintre prima schema si cea de-a doua este faptul ca prima este controlata analogic, iar a doua este un crossfader controlat in tensiune. Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze Postat Mai 4, 2005 Partajează Postat Mai 4, 2005 p.s.: ca sa iti functioneze link-urile mai da un enter in address bar, sau copiaza linkul si apoi intra pe el manual. http://www.home.ro (si free webhosting) usualy sucks! Link spre comentariu
Vizitator DocX Postat Mai 8, 2005 Partajează Postat Mai 8, 2005 multumesc mult pt scheme... o sa il fac pe ala simplu ca nu are rost sa ma complic... pana am bani sa imi iau un mixer bunicel...inca ceva: cu ce versiune de e. workbench merge deskis? eu am 4.1 si nu pot sa il vad... Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze Postat Mai 10, 2005 Partajează Postat Mai 10, 2005 Versiunea in care l-am proiectat este 5.12Il construiesti usor doar cu un TL074 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum