Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme la masurarea V ac cu un vichy vc99

mikella

Postări Recomandate

Buna seara colegi forumisti!dupa cum spune si titlul am un aparat de masura VICHY VC99 care nu vrea sa masoare calumea tensiune alternativa. Il dau pe masurat tensiune alternativa si in loc sa apara 0.000 apare 0.ceva care oscileazapana la 0.1xx sa spunem. Cunoaste cineva de unde pot remedia problema, daca se poate remedia? Va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mikella

3

• Spitfire

1

• ionioni2008

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Buna seara colegi forumisti!dupa cum spune si titlul am un aparat de masura VICHY VC99 care nu vrea sa masoare calumea tensiune alternativa. Il dau pe masurat tensiune alternativa si in loc sa apara 0.000 apare 0.ceva care oscileazapana la 0.1xx sa spunem. Cunoaste cineva de unde pot remedia problema, daca se poate remedia? Va multumesc

De masurat masoara bine?Faptul ca nu sta pe zero cand e pe alternativ nu este ceva nou.Daca sunt atinse testerele tot asa face?
Link spre comentariu

Nu este un defect, este o facilitate !!! :aplauze Glumeam; nu este nimic in neregula cu DMMul tau. datorita impedantei mari pe intrare, "vede" tensiuniparazite. Era grav daca facea asa cu bornele in scurt. Lasa-l in pace, nu te mai consuma!II

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Il las in pace daca asa este normal! Doar ce l-am cumparat si ma gandeam ca l-am luat stricat de nou.Va multumesc!

Al meu face la fel,nu este defect;aparatul este destul de precis si robust.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări