mikella Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Buna seara colegi forumisti!dupa cum spune si titlul am un aparat de masura VICHY VC99 care nu vrea sa masoare calumea tensiune alternativa. Il dau pe masurat tensiune alternativa si in loc sa apara 0.000 apare 0.ceva care oscileazapana la 0.1xx sa spunem. Cunoaste cineva de unde pot remedia problema, daca se poate remedia? Va multumesc Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Buna seara colegi forumisti!dupa cum spune si titlul am un aparat de masura VICHY VC99 care nu vrea sa masoare calumea tensiune alternativa. Il dau pe masurat tensiune alternativa si in loc sa apara 0.000 apare 0.ceva care oscileazapana la 0.1xx sa spunem. Cunoaste cineva de unde pot remedia problema, daca se poate remedia? Va multumescDe masurat masoara bine?Faptul ca nu sta pe zero cand e pe alternativ nu este ceva nou.Daca sunt atinse testerele tot asa face? Link spre comentariu
mikella Postat Februarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2011 Masoara bine, doar ca nu sta pe zero. Cand sunt atinse testerele unul de altul nu mai face asa.Am uitat sa zic ca si pe continuu face asa.Se poate remedia? Link spre comentariu
ionioni2008 Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Nu este un defect, este o facilitate !!! Glumeam; nu este nimic in neregula cu DMMul tau. datorita impedantei mari pe intrare, "vede" tensiuniparazite. Era grav daca facea asa cu bornele in scurt. Lasa-l in pace, nu te mai consuma!II Link spre comentariu
Spitfire Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Exista in apropierea multimetrului o sursa de camp electromagnetic-bec economic, dimmer, modulator FM, etc-de aceea indica ceva-aparatul e ok, altminteri. Link spre comentariu
mikella Postat Februarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2011 Il las in pace daca asa este normal! Doar ce l-am cumparat si ma gandeam ca l-am luat stricat de nou.Va multumesc! Link spre comentariu
ursus2 Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Il las in pace daca asa este normal! Doar ce l-am cumparat si ma gandeam ca l-am luat stricat de nou.Va multumesc!Al meu face la fel,nu este defect;aparatul este destul de precis si robust. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum