mad79 Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Am nevoie de un incarcator pentru un GPS care are nevoie de 12v 0.8A.Intrebarea mea este daca il alimentez direct la baterie, tinand cont ca masina dezvolta 14.2V si vre-o 100A, il prajeste? Unde pot gasi o schema pentru un montaj simplu care sa imi scoata 12v 0.8A exact? Link spre comentariu
LARY Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Sigur 12 v? eu cred ca merge la 5 volti si are nevoie de 1 amper. Asigurate bine inainte ca sa nu faci vreo paguba. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Sigur 12 v? eu cred ca merge la 5 volti si are nevoie de 1 amper. Asigurate bine inainte ca sa nu faci vreo paguba.Am facut cativa ani garantii la GPSuri si sunt care se alimenteaza la 12V si care se alimenteaza la 5V.Cele care se alimenteaza la 5V au miniusb din pacate cele care au mufe de alimentare altceva decat usb sunt si care se alimenteaza la 12V si la 5V.Daca aparatul ala se alimenteaza sigur la 12V se poate lega direct la masina ,eu recomand printr-o siguranta de 2A Link spre comentariu
mad79 Postat Februarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2011 Are o mufa rotunda de vre-o 2-3 mm, scrie pe el 12v, 0.8A. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum