Vizitator valentine146 Postat Octombrie 30, 2005 Partajează Postat Octombrie 30, 2005 schema de aprindere functionala Link spre comentariu
Vizitator calinp Postat Octombrie 30, 2005 Partajează Postat Octombrie 30, 2005 pe site este recomandat sa nu se realizeze pana nu se corecteaza erorile http://www.electronics-lab.com/projects ... index.html Link spre comentariu
notchman Postat Noiembrie 2, 2005 Partajează Postat Noiembrie 2, 2005 http://www.planetabuggy.com.br/eletroni ... squema.jpg Eu am incercat'o si pe asta , dar merge ca :snakeman: ce sa aiba schemuta asta? In loc de TIP32 am folosit un BD.. Link spre comentariu
Vizitator calinp Postat Noiembrie 2, 2005 Partajează Postat Noiembrie 2, 2005 pune-i condensator! bobina de dacie merge prost fara...poti sa-l pui si pe ala de pe delcou, doar ca in loc sa-l legi la platina il legi la borna (-) de la bobina Link spre comentariu
bogdanel Postat Noiembrie 2, 2005 Partajează Postat Noiembrie 2, 2005 BU508 are Uce la saturatzie vreo 5V, asta in conditziile in care ii dai curent in baza cat incape. Astfel incat orice schema cu el in aprindere electronica este proasta. Link spre comentariu
notchman Postat Noiembrie 3, 2005 Partajează Postat Noiembrie 3, 2005 Facut si faza cu cond pus la amplificatorul ala de scanteie , am pus de 200nf , si tot prost merge , adica are momente cand merge si dupa aia o ia razna?!!?Deci trecem si schema asta de pe net la sectiunea " nu faceti asa ceva"? Link spre comentariu
niq_ro Postat Noiembrie 3, 2005 Partajează Postat Noiembrie 3, 2005 eu zic sa scoti pe D2 si sa pui o dioda zenner de 300-400V..... schema merge... si chiar foarte bine, bineinteles cu condensator de 0,22uF/1000V da' io cred ca tu ai probleme si la fise/bujii/bobina :rolleyes: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum