Vizitator W1ckk3d Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 # Salut all .. Am urmatoarea problema : Imi apar fel si fel de artefacte cand intru in jocuri gen : Mw2 , WOW , etc. . Am urmatorul sistem : Placa video , nvidia px9800 512mb ddr3 , 4gb RAM , 500gb ... Destul de bine cred eu . Nu este prima oara cand mi.se intampla asa , mi.sa intamplat cu putina vreme in urma , am dus.o la un tovaras . Nu prea am inteles ce a facut , dar va pot oarecum expica : A inlaturat pasta conductoare de pe cip`ul placii , si a relipit pasta in jurul cipului cu ajutorul unui incalzitor . Ok , toate bune si frumoase , dupa aceea interventie placa a functionat perfect , insa dupa 1 saptamana a inceput iarasi sa.mi faca figuri !.. Geez , de data asta care ar mai putea fi problema ?..Need Help. Link spre comentariu
davidut5 Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Eu cred ca nu are nici o legatura cu pasta termoconductoare, totusi te sfatuiesc sa o schimbi, daca el a reincalzit-o pe cea veche. Are legatura cu driver-ul, sau daca o overclock-ezi prea mult. Cel putin la mine asa se intampla, am incercat mai multe versiuni de driver pana am gasit una buna, si am overcock-at la limita sa nu apara acele artefacte. Link spre comentariu
Vizitator W1ckk3d Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 # Mnoh , mi.am luat alta. Nu se mai putea face nimic cu cea veche . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum