script22 Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 salutam nevoie de putin ajutorfolosesc ubuntu desktop 10.10 am cautat pe net un totorial pt share internet connection am facut caacolo ( network tools) am ales share internet pe a 2 a placaam primit ip de la dhcp merge yahoo messenge merge google merg unuele site dar unele nu merg am instalat vnc daca e cienva care vrea sa ma ajute ii pot da userusi parolaar mai fi ceva se poate face dns revers in sensu ca vreau sa tin 2 servere de counter strike pe porturi diferite cu subdomenii dar sa ma conectez cu adrese diferite la ele fara sa scriu porut pt al doilea serverse poate face ceva gen apache ?? Link spre comentariu
Vizitator oboyle Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Problema cu siturile ce nu merg cred ca se poate rezolva prin adaugarea de noi DNS-uri. Verifica daca cele introduse sunt corecte, eventual adauga si altele. Incearca si cu DNS-urile publice de la google: http://code.google.com/speed/public-dns/ Link spre comentariu
script22 Postat Februarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2011 am facut cum ai zis tu da nu merge aceiasi faza elforum d e exemplku nu merge acm am intrat prin team view sa pot posta Link spre comentariu
script22 Postat Februarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2011 se gaseste cineva amabil sa ma ajute Link spre comentariu
Vizitator oboyle Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Incearca aici Link spre comentariu
script22 Postat Februarie 8, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2011 am incercat si acolo mi-a raspuns o pers la postmi-a zis sa dau ping de pe windows la siturile care nu merg sa ii zic ce ziceacm nu mai raspundedau ping la siturile care nu merg unele raspund la ping si unele nu raspund deloc ex elforum in browser tot apare connecting Link spre comentariu
Craciun Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Fain sistem de operare Linuxul asta de cauti tot netul sa faci un amarat de sharing la o conexiune internet ! Link spre comentariu
script22 Postat Februarie 8, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2011 conexiunea am facut-o si funectioneaza dar nu cum trebuie Link spre comentariu
Vizitator oboyle Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 script22Daca aceleasi situri nu merg nici sub windows nici sub linux, raman la ideea este o problema cu dns-urile.De unde ai net-ul? Ai vreun router configurat gresit? Vreun firewall (hardware) care iti blocheaza unele site-uri? Link spre comentariu
script22 Postat Februarie 9, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2011 pe linux merg toate siturile netu este de la rds conexiune prin pppoepe windows nu merg unele situri DNS urile le-am tot shcimbat am incercat si cu dns google 8.8.8.8nimic problema mare a fi de la un firewall ceva cu toate ca l-am dezactivat lam si dezinstalat daca dau ping la un site care nu merge raspunde la ping deci rezolva ip ul dar browseru nu merge :( Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum