iuli09 Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 am o retea de doua calculatoare care se conecteaza la internet printr-un router wireless. As dori sa montez o antena pentru placa de retea . In monetul de fata folosesc antenele care au fost livrate cu placa de retea(trei la numar) dar viteza de transfer este destul de mica, 800-900 Mb/s .Am cautat si vad ca exista antene de la cativa zeci de lei la cateva mii de lei ; vreau sa stiu daca merita sa cumpar o astfel de antena(sau antene) si daca da, care ar fi o alegere potrivita. Link spre comentariu
ChRS Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Pai la 800-900 de MB/s, este mica rata de transfer? Link spre comentariu
iuli09 Postat Februarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2011 nu...de fapt este foarte mare 800-900 Kb/s am vrut sa spun . Link spre comentariu
ChRS Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Si cu semnalul cum stai? Care este puterea semnalului aratat de sistemul de operare? Link spre comentariu
Vizitator oboyle Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Cred ca a vrut sa spuna 800-900kbps. Prin wireless (vorbim de standardul IEEE 802.11 g si de 54 Mbps) nu vei avea o viteza reala mai mare de 1,6mbps. Daca vrei mai mult ai nevoie de router si receptor wireless care sa stie de IEEE 802.11 n.In ambele cazuri, daca distanta dintre cele 2 e prea mare sau sunt obstacole care blocheaza semnalul, tot vei avea nevoie de o antena mai buna. Link spre comentariu
iuli09 Postat Februarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2011 signal strength -40% (good)distanta intre router si placa de retea ~ 12M (sunt doi pereti intre router si receptor)Routerul este Trendnet TEW452brp , placa de retea : TRENDnet TEW-623PI Wireless N PCI Adapter. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum