Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

antena pentru placa retea wireless

iuli09

Postări Recomandate

am o retea de doua calculatoare care se conecteaza la internet printr-un router wireless. As dori sa montez o antena pentru placa de retea . In monetul de fata folosesc antenele care au fost livrate cu placa de retea(trei la numar) dar viteza de transfer este destul de mica, 800-900 Mb/s .Am cautat si vad ca exista antene de la cativa zeci de lei la cateva mii de lei ; vreau sa stiu daca merita sa cumpar o astfel de antena(sau antene) si daca da, care ar fi o alegere potrivita.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuli09

3

• ChRS

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator oboyle

Cred ca a vrut sa spuna 800-900kbps. Prin wireless (vorbim de standardul IEEE 802.11 g si de 54 Mbps) nu vei avea o viteza reala mai mare de 1,6mbps. Daca vrei mai mult ai nevoie de router si receptor wireless care sa stie de IEEE 802.11 n.In ambele cazuri, daca distanta dintre cele 2 e prea mare sau sunt obstacole care blocheaza semnalul, tot vei avea nevoie de o antena mai buna.

Link spre comentariu

signal strength -40% (good)distanta intre router si placa de retea ~ 12M (sunt doi pereti intre router si receptor)Routerul este Trendnet TEW452brp , placa de retea : TRENDnet TEW-623PI Wireless N PCI Adapter.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări