galacticul Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Inscriptia pe tranzistor e 016H.Stie cineva ce fel de tranzistor este?Am cautat pe net dar fara rezultate.Tranzistorul e dintr-un receiver Dream multimedia.Atasez si o poza a aparatului. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Salut ! Daca se poate ca sa ne spuneti si noua ce tip de receiver dream este si poate va gasim schema .Asteptam ! Link spre comentariu
galacticul Postat Februarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2011 E un model DM 500-S.Dream multimedia 2008 Rev. 0.3 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 E un model DM 500-S.Dream multimedia 2008 Rev. 0.3Salut ! Aveti schema solicitata de dvs,sper ca sa va ajute .Mult Succes ! Link spre comentariu
galacticul Postat Februarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2011 multumesc mult,revin cu amanunte Link spre comentariu
galacticul Postat Februarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2011 Multumesc mult inca odata,tranzistorul notat 016H l-am gasit in schema, fiind Q72 =FDN358.Am inlocuit tranz.si acum receiver-ul e OK Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum