Vizitator demonikul Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 am dat 150 euro pe acest tv lcd am filmat cu webcamul de la laptop asa ca,calitatea video si audio e slaba cu ochiul liber acel mic led e de culoare rosu aprins,il vezi cu ochiul liber de la 2 metri daca in acea zona este fond de 1 singura culoare ma duc maine sa-l schimb,mai pun ceva si sa-mi dea altul,ca n-am timp sa astept rezolvarea as vrea sa stiu asa ca ideie,ce ar putea fi acel led??? uitati clipul View My Video am dat luminozitatea,contrastul la 0 ca sa am fond negru Link spre comentariu
maverik_ro Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 pune-l in cutie si mergi cu el sa il schimbi este un pixel mort .... sau mai multi daca se vad de la 2 metri Link spre comentariu
Spitfire Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 E un pixel blocat, si dupa cum arata, nu e vorba de un subpixel...din pacate am impresia ca se schimba aparatul numai daca are 5 pixeli morti/blocati minim(verificati in certificatul de garantie)... Link spre comentariu
Vizitator demonikul Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 merci de raspunsurinu ma gandeam ca e pixel fiindca am un monitor la care iau murit pixeli mai multi,adica nu mai deloc in aceea zonadaca sting lumina noaptea si am fond negru pe ecran,zici ca a pus unul luneta pe tvil schimbam oricum Link spre comentariu
radu ionel Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Sigur ecran defect.Dar aveti de umblat,deocamdata sinteti la mina SERVICE-lui,sa schimbe ecranul si abia la 4 defectiuni se propune de EI predarea unui NOU produs.Daca vor trece 30zile fara niciun rezultat sau aminare atunci veti batatori drumurile la ANPC(Protectia Consumatorilor) ,care nici macar nu mai raspund la tel verde de urgenta>>prizentati-va personal ,cu hirtiile in MINA:factura,bon de casa,certif.de garantie,pv.de predare+constatarea defectiunii>>iar cind il duceti la SERVICE puneti ""SCULA" in ambalajul in care a fost livrat la achizitionare...Mult succes!!!... Link spre comentariu
tv1 Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Nu schimba nici un service ecranul pentru un singur pixel mort;exista niste norme internationale - ISO 13406-2 standard - care specifica la cati pixeli ( subpixeli ) defecti se schimba acesta in functie de rezolutia panelului.Trebuia sa-i faci proba la magazin ;din moment ce l-ai platit ,ti-ai dat acordul sa-l cumperi cu acest mic defect.Daca producatorii de panel-uri ar arunca la gunoi panelurile cu pixeli morti ,atunci cel mai ieftin ecran ar costa de la 1000 de euro in sus ,functie de diagonala ....ajungand lejer la cateva mii.Exista si monitoare ,televizoare cu Zero dead pixel ,daca iti da mana sa platesti pe asa ceva. http://www.jacobsen.no/anders/blog/arch ... aults.html Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 nu cred ca e vorba de un singur pixel mort/blocat, calitatea video e destul de slaba si totusi se vede destul de bine zona respectiva.am stat cateva ore in fata unui monitor fara sa observe un pixel blocat, nici acum nu-l observa daca nu ma uit fix in zona aia pe fundal negru. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Eu cînd mi-am luat tv-lcd acum cîţiva ani, la magazin nu avea nici un pixel mort sau defect, acasă am descoperit unul după 2-3 zile şi au mai apărut vreo 2 în prima lună de funcţionare. De atunci nu au mai apărut şi alţii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum