Vizitator chibitz Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Am urmatoarea configuratie:proc : intel core 2 quad 8400 la 2.6 Mhz FSB 1333Pl baza : asus p5qse 2grafica : asus 9800gt 1024 mhzram : 2x 1gb kingmax 667 mhz.ddr 2calcu merge binisor dar nu prea cu mare viteza, la jocuri se comporta excelent,La index expirience win 7 proc este 7 iar ram 5.5.ma gandeam sa schimb procesorul si sa iau un e 7600 ca are fsb 1066 sau sa iau alta placa de baza pe ddr 3 si ram frecventa 1333cum are si proc frecventa. Intrebare e vreo sansa sa se miste mai repede proc ?Nu as vrea sa fac overclockingcu memoriile am luat teapa un pic pt ca am descifrat un pic cartea placii de baza si nu vrea module de memorie la 128 biti, vrea numai kituri in dual chanel am fost comandat de undeva , codul frumos si mi-au trimis tot ceva asemanator numai ca ....Surprize surprize.....Nu merge dual chanel numai single.Un sfat doar procesorul sau pl baza + ddr 3.Multumesc anticipat Link spre comentariu
zoro Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Ce windows ai? daca ai w 7 , atunci ai cam putina memorie pentru jocuri, pt ca doar SO are nevoie cam de 1 gb de ram. De fapt o sa iti ruleze majoritatea jocurilor noi, doar ca nu la detalii ridicate.Pt. imbunatatirea calitatii la jocuri eu zic sa schimbi memoria si sa pui 4 gb ddr2, la 800 mhz e suficient, iar pe viitor , in functie si de ce rezolutie ai la monitor, va trebui sa schimbi placa video. Si actuala placa duce orice joc nou aparut, dar nu la detalii ridicate.A, cred ca nu are rost sa schimbi procesorul, e un quad core decent. Link spre comentariu
LostCell Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Poti pune ddr2 la 800mhz si eventual un hdd la 10000rpm sau pui 2 bucati in raid.Din postu tau nu imi dau seama ce nu merge cu prea mare viteza...ce nu te multumeste. Link spre comentariu
Vizitator chibitz Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 am avut o placutza memorie ram kingston 2gb la 1066 mhz si o vedea sistemul ca 800 mhz nici manual nu am putut sa pun valoarea de 1066 in bios se tot restarta, ecran albastru Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum