Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Virtual DJ

vitamina

Postări Recomandate

Salut, Va deranjez si eu cu o intrebare despre programul Virtual DJ de care sigur ati auzit.Eu folosesc un mixer de DJ pe langa acest program si am urmatoarea problema:sa zicem ca in platanul din stanga al programului ruleaza o melodie,dau drumul la cealalta melodie in platanul din dreapta al programului,o ascult in casti si cand doresc sa intru cu ea cu ajutorul crossfader-ului adica sa o lipesc de cea care se aude in boxe,nu reusesc sa o fac sa fie la acelasi nivel audio cu cealalta.Ori se aude mai incet ori mai tare.Degeaba au melodiile acelasi BPM aratat si le sincronizez eu cu ajutorul butonului de SYNC al programului.Am incercat ca pe masura ce intru cu o melodie la cealalta sa tai volumul de pe canalul mixerului cate putindar nu e o varianta.Este vorba de lipsa de antrenament,nu am ureche muzicala sau imi scapa ceva? Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vitamina

2

• augustin

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Sanatate!!! O sugestie ..nu stiu daca este o rezolvare ..dar din curiozitate mixerul are control de ''GAIN'' ?... Daca da atunci sunt la acelasi nivel?...Folositi doua placi de sunet?..volumele sunt la acelasi nivel la amandoua placile de sunet?..Numai Bine!!!!!!!!

Link spre comentariu

Dvs. s-ar putea sa aveti dreptate.Mixerul are control de GAIN si volumul pe ambele canale este la acelasi nivel,deoarece ma ghidez dupa led-urile fiecarui canal in parte.Folosesc o placa audio cu doua iesiri,un Creative.Este posibil ca volumul pe ambele iesiri ale placii de sunet sa nu fie acelasi?Eu la asta nu m-am gandit!Ms mult!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări