Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

buna!...va rog ajutatima!

Vizitator kotzomyn

Postări Recomandate

Vizitator kotzomyn

Uitati, am si eu o problema.Intr`o seara am desfacut cutia de la subwoofer si am vrut sa leg alt subwoofer mai mare..In fine l`am legat pe acela mai mare si se auzea bass`ul perfect..si l`am mai adaugat si pe celalat care era de la inceput la aceleasi fire.Si spre bucuria mea mergeau amandoua,dar dupa un timp m`am gandit sa il iau inapoi pe cel mic , ca credeam ca iy mai ia din putere la celalalt.L-am luat si am vazut ca se auzea la fel.Atunci l`am legat inapoi pe cel mic,si cand l`am bagat in priza a facut .."poc" si nu mai merge acum niciunul..numa boxele(sistem 2.1). Va rog ajutatima!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mircea888

7

Zile populare

Top autori în acest subiect

acum am vazut ca iy un rezistor maro mic(cred ca asa se numeste)..iy ars..negru pe langa el

Rareori un rezistor e cauza in cazuri din astea. Rezistorul ala s-a ars probabil dupa ce s-au ars finalii sau ceva de genul asta.Cum nu te pricepi mai bine mergi la un electronist, altfel nu poti sa-l repari singur chiar daca incercam noi sa te ajutam pe forum.E posibil sa fi facut tu vreun contact pe unde nu trebuie si de asta s-a stricat. Oricum pe viitor nu mai fa modificari fara sa te documentezi, probabil ca daca lasai doar unul din subwoofere totul era ok.
Link spre comentariu

Da asa e. Dar se poate repara ? Cred ca au atins firele intre ele..

Sigur ca se poate repara. Probabil ca e destul de simplu de reparat pentru ca sigur trebuie inlocuit doar finalul audio (care probabil e un integrat), mai ramane de vazut ce era cu rezistorul ala de s-a ars si el.Posibil sa fie destul de ieftin de reparat daca nimeresti la un meserias cinstit, oricum iti recomand sa intrebi inainte cat te costa reparatia.Spune ce piese ai in el, trebuie sa ai 2-3 integrate prinse pe radiator, spune ce scrie pe alea ca sa-mi dau seama care e finalul la subwoofer si sa estimam costurile de reparatie.
Link spre comentariu
Vizitator kotzomyn

Da asa e. Dar se poate repara ? Cred ca au atins firele intre ele..

Sigur ca se poate repara. Probabil ca e destul de simplu de reparat pentru ca sigur trebuie inlocuit doar finalul audio (care probabil e un integrat), mai ramane de vazut ce era cu rezistorul ala de s-a ars si el.Posibil sa fie destul de ieftin de reparat daca nimeresti la un meserias cinstit, oricum iti recomand sa intrebi inainte cat te costa reparatia.Spune ce piese ai in el, trebuie sa ai 2-3 integrate prinse pe radiator, spune ce scrie pe alea ca sa-mi dau seama care e finalul la subwoofer si sa estimam costurile de reparatie.
Aveti id de messenger sa va trimit pozele ?
Link spre comentariu

Este slabut sistemul ca putere, probabil va ieftin de reparat.Spune ce scrie pe integratul ala cu 5 picioare de pe radiator, banuiesc ca e TDA2030 sau ceva din familia asta.

Link spre comentariu
Vizitator kotzomyn

Este slabut sistemul ca putere, probabil va ieftin de reparat.Spune ce scrie pe integratul ala cu 5 picioare de pe radiator, banuiesc ca e TDA2030 sau ceva din familia asta.

Unde ?..Nu gasesc..
Link spre comentariu

Este o piese neagra cu 5 picoare prinsa cu un surub de radiatorul ala de aluminiu, exact langa mufa aia cu 2 fire (probabil de la difuzorul de subwoofer). Trebuie sa scrie ceva pe piesa aia, ala e amplificatorul de la subwoofer.

Link spre comentariu
Vizitator kotzomyn

Este o piese neagra cu 5 picoare prinsa cu un surub de radiatorul ala de aluminiu, exact langa mufa aia cu 2 fire (probabil de la difuzorul de subwoofer). Trebuie sa scrie ceva pe piesa aia, ala e amplificatorul de la subwoofer.

Nu scrie nimic
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări