Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vodafone 810

costelvoicu72

Postări Recomandate

am un telefon vodafone 810 si de cateva zile am auzit in difuzor un pocnet cand suna la inceputul melodiei si la terminare . poate cineva sa-mi spuna ce defect are ? iar atunci cand ascult muzica se incalzeste in partea de sus si descarca bateria repede .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mihai85

2

• costelvoicu72

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

s-a defectat amplificatorul audio care de obicei e format din 2 canale legate in punte , unul din ele s-a defectat( scurtcircuitandu-se la masa sau la v+ una din iesiri) si de asta se aude pocnetul.

Link spre comentariu

nu am nici unul la indemana sa vad exact ce si cum si nici schema. teoretic daca a scapat unul din cele 2 amp puse in punte pe dif tel ai putea sa il descoperi pe cel bun punand o borna a dif la masa si pe cealalta sa inseriezi un cond electrolitic de cateva zeci uF(smd) si sa incerci pe cele 2 iesiri sa vezi pe care merge. se va auzi la jumatate din putere daca ar fi sa mearga,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări