Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

FOSTEX ?

felixx

Postări Recomandate

Cine a auzit in viata lui un back loaded horn facut cu Fostex?Cine poate sa aduca in Romania Fostex si la ce preturi?Merita pina la urma investitia in Fostex?Sunt oare Fostex cele mai accesibile difuzoare pentru auditii de calitate(comparabile ca diametru cu alte difuri)?Cred ca multi dintre voi,adica cei mai pretentiosi,v-ati pus aceste intrebari.Eu cred ca eliminarea in mare parte a filtrelor de separatie si trecerea pe difuri dedicate full range ramine in picioare.Voi...?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

1

• felixx

1

• cristimm

1

sunt scumpe si piata din Romania nu poate asimila o cantitate suficient de mare incat sa renteze un import.deocamdata putine sanse sa se distribuie aici asa cevaeventual cu ajutorul vreunui prieten de afara...

Link spre comentariu
Vizitator Osiris

salut Baz... unde ai auzit un Coral?.... din cata am citit, ar fi chiar mai bune decat Fostex sau Lowther...Cat despre Fostex...vazusem un importator din Olanda... O pereche de FE 206 ar fi ajuns pe la 200E...cu tot cu transport si tva....dar nu stiu nimic de taxele de la vama... (cu FE206 se pot face niste incinte iesite din comun pentru ce exista pe la noi..)...

Link spre comentariu
Vizitator BAZ

Nu ma nu ! Incinta nu era de coral . Era din MDF . Difuzoarele erau CORAL BETA 8 . Apropos sunt cel putin 2 Coral in Romania ... Din cate stiu eu CORAL nu se mai fabrica ....Parca era 80 usd bucata la vremea lui . Oricum sunt de departe cele mai ok boxe pe care le-am auzit eu vreodata (oricum nu am ascultat prea multe).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări