Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce sa aleg ? vreau o parere

devdas_india

Postări Recomandate

nustiu daca am postat unde trebuie , rog scuze daca e gresit , deci am 2 placi de baza cu procesor care este mai buna 1 placa de baza model, MSI 845pe max 32. cu procesor intel pentium 4 de 2,4 ghz cu ajustare din bios pana la 2,8 dar nu pot sa o las mai ,mult de 2,4 ca nu am racirea corespunzatoare mi se restarteaza pc-ul, daca e mai mare frecvetza de 2,4 . 2 sau palca de baza GIGABYTE GA-K8NS ,CU PROCESOR DE 3000+ CU FRECVETA REALA DE 1,81 CU AJUSTARE DIN BIOS PANA LA 1,91 DAR ASTA NUSTIU CUM SE COMPORTA IN LUCRU la 1,91 ghz , la placa au fost schimbati condensatori de langa procesor au fost 5 condensatori de 3300 mf la 6,3 v configutratia am 2 gb rami ddr 400mhz o palca video de 512 mb la 128 biti hd de 40 gb dvd-rw lg care din aceste doua palci de baza cu procesor sunt mai puternice adica pt jocuri si internet cum ar fi yutube forumuri si yahoo va rog un sfat .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• devdas_india

2

• Spitfire

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Te sfatuiesc sa optezi pentru AMD-ul acela 3000+(ai uitat totusi sa precizezi, Athlon sau Sempron?), ai un chipset mai bun, decat 845-ul de pe placa MSI, pe placa asta Gigabyte pe sk.754.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări