gabiz_ro Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Caut aceasta schema pentru Mastech MS8217,sau daca stie cineva ce integrat ar fi in el.(La al meu e chip pe placa in rasina,dar pare posibil sa se poata monta si integrat normal cu pini pe 4 laturi)Posibil sa semene oarecum cu MS8215 Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Februarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2011 Din cautarile mele reiese ca ar fi unul din seria FS9721 sau SC9711 cu un decalaj de 1 pin.Cel putin asa-mi iese mie dupa cateva comparatii.Are si o forma ce nu am intalnit-o QFP100 cu 28-22-28-22 pini Link spre comentariu
tv1 Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Acest multimetru costa 25 de euro ( inclusiv TVA ).Merita reparat ? Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Februarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2011 Cam acida remarca.Eu nu vreau sa-l repar.Voiam doar sa vad daca se mai poate imbunatati ceva la el.Pana acum am facut functia de backlight,destul de utila in unele conditii si comunicarea seriala (primesc date pe serial dar nu am gasit inca un program sa-mi mearga) care nu stiu cat ar fi de utila. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum