Vizitator mihai_mxw Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 sal. ma poate ajuta cineva in legatura cu rebobinarea unui difuzor de medii sony dintr-o incinta sony ssmf-450h.un numar de contact ,un sfat, un pret ceva , din bucursti , , se merita? mersi Link spre comentariu
horhogea Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Nu se merita si nici nu renteaza pentru ca nu mai iese ca cel original.A-ti spun din experienta proprie. Link spre comentariu
clauuuu Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 scuza-ma pentru off topic dar difuzorul tau se auzea ca acesta? scuze din nou dar nu stiu ce sa fac cu wooferul meu :cry: Link spre comentariu
Vizitator BlassterX Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Parerea mea e sa incerci te va costa in jur de 50-60 lei depinde de service.100% nu va mai avea puritatea originala dar la subwoo nu prea se aude ati zic si eu din propria exp. dar poti sa cumperi si unul nou daca vrei:))))) Link spre comentariu
Vizitator mihai_mxw Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 nu este mare,m are 10 cm difuzorul, faza e ca nu se mai aude deloc. deci este ceva din fire presupun Link spre comentariu
str8klaw Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 verifica lipiturile intrarilor pe membrana e posibil ca acolo sa fie intrerupt cat despre bobinare,daca nu ai facut niciodata asa ceva,mai bn cumperi altul. Link spre comentariu
Vizitator BlassterX Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Daca nu e asa mare mai bine cumperi ala daca e de la bobina at nu se merita sa o rebobinezi din linkul ce lai pus arata mai mare ) poti verifica firele care face conexiunea cum a zis si str8klaw ...Bafta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum