Vizitator sergiupitzy Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 BunaMa poate ajuta cineva cu un cod bascom pentru shema de mai jos.Sau daca nu ii bine facuta sa imi dati o schmea buna.... Ms mult Link spre comentariu
yo9hnf Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Cauta prin paginile 40-48....o sa gasesti un soft pus de Danzup care snifuieste TSOPul pentru o telecomanda RC5. http://elforum.info/viewtopic.php?f=35&t=29786&start=705 Dar ce ar trebui sa faca montajul tau ? Este doar un repetor (papagal) ? Link spre comentariu
Vizitator sergiupitzy Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Cauta prin paginile 40-48....o sa gasesti un soft pus de Danzup care snifuieste TSOPul pentru o telecomanda RC5.http://elforum.info/viewtopic.php?f=35&t=29786&start=705Dar ce ar trebui sa faca montajul tau ? Este doar un repetor (papagal) ? Ceva de genu ar trebui sa faca[attachment=0]IR_directivity.JPG[/attachment]nu eram sigur daca merge sau nu gifu ... dar cand simte prezenta unui obiect intre receptor si emitator sa arpinda ledu Link spre comentariu
yo9hnf Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Complicat pentru mine....Pai trebuie sa si emiti si sa si receptionezi in acelasi timp.Eu ma gandesc ca LEDul trebuie controlat PWM..iar receptia cred ca o poti face doar masurand tensiunea pe pinul (care ar trebui sa fie ADC) pe care e pus TSOPul. Link spre comentariu
Vizitator sergiupitzy Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 nu neaparat cu emitatoru ala de ir .. daca sti sau poti sa ma ajuti cu un cod prin care receptoru sa actioneze la orice telecomada.... adica cand apsa pe telecomada sa imi aprinda ledu. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Nu stiu la ora asta un cod..si nici nu prea am timp sa stau sa incerc...DAR, -vezi cum poti controla un LED PWM -vezi cum citeste uC o tensiunea pe porturile ADC (de ex cauta un termometru cu LM35) Link spre comentariu
vasile eugen Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 BunaMa poate ajuta cineva cu un cod bascom pentru shema de mai jos.Sau daca nu ii bine facuta sa imi dati o schmea buna.... Ms multde unde ai luat schema nu a fost si softul ? ceva similat este si in exemplele de de pe saitul :http://www.mcselec.com/ te poti ghida Link spre comentariu
vasile eugen Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 nu neaparat cu emitatoru ala de ir .. daca sti sau poti sa ma ajuti cu un cod prin care receptoru sa actioneze la orice telecomada.... adica cand apsa pe telecomada sa imi aprinda ledu.daca te uiti peste proiectele lui DANZUP poti sa scoti si sa dezvolti asa ceva Link spre comentariu
Vizitator sergiupitzy Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Bada de unde lam luat iera si un cod, numai codu ii in C++.Mam uitat peste proiectu lui DANZUP insa inca nu am reusit nimica, sper sa reusesc. Link spre comentariu
Vizitator sergiupitzy Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Asta este codu care era pe pagina de web de unde am luat schema insa nu reusesc sa il compilez cu C++ (pt ca nu stiu cher deloc).Am incercat mai multe coduri sa le compilez in c++ si nu ma lasa imi da eraore, zice ceva de librariile de la inceput. Link spre comentariu
nana Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 PAI TU DACA NU AI instalat winavr pe partitia E nu are cum sa iti mearga datorita ca compilatorul trimite linkerul sa caute in partitia e: la adresa mentionata in #include "adresa" daca tu ai instalat pe partitia c: (instalare default a winavr) atunci scrie doar #include , insa vezi daca folosesti avrstudio sa fie setat locatia compilatorului avrgcc care se gaseste in project->config options-> custom options Link spre comentariu
Vizitator sergiupitzy Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 PAI TU DACA NU AI instalat winavr pe partitia E nu are cum sa iti mearga datorita ca compilatorul trimite linkerul sa caute in partitia e: la adresa mentionata in #include "adresa" daca tu ai instalat pe partitia c: (instalare default a winavr) atunci scrie doar #include , insa vezi daca folosesti avrstudio sa fie setat locatia compilatorului avrgcc care se gaseste in project->config options-> custom optionsMs mult de sfat. Am reusit sa compilez pana la urma codul da tot nu merge cirucit. Am pus si ledu ir si senzoru ir fata in fata si tot nu imi aprinde led de pe portb.La led care trebe sa se aprinda cand apare obiectu nu am mai pus tranzistoru poate fi si aia o problema? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum