Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Laptop

bodo_b

Postări Recomandate

Va salut ! Am un laptop Acer Extensa 5630. Este cumparat de nou de acum 1 an si 4 luni (de 4 luni a iesit din garantie) si pana aici i-a fost :(. Nu stiu cat va pricepeti in materie de laptopuri, dar am zis sa incerc, poate a mai intalnit cineva un astfel de defect si imi poare oferi o solutie. Se prezinta in "halul" urmator: (Tensiunea de alimentare este ok <18.8V> si bateria este buna). Atunci cand apas butonul "Power" ledul "bec" care indica alimentarea laptopului sta aprins verde, hardul caraie (semn ca se alimenteaza), dvd-romul se alimenteaza si cauta sa vada daca are vre-un continut si se aude un ventilator/cooler, ledul de langa butonul "Power" care indica activitatea HDD-ului se aprinde. Toate astea tin aproximativ 3 secunde dupa care se face liniste totala. Ledul care indica activitatea HDD-ului se stinge, se opreste si ventilatorul/cooler-ul si nu se intampla nimic. (in tot acest timp, de la apasarea butonului Power si pana la sfarsit pe display nu este afisat absolut nimic, parca nici nu se alimenteaza). Am trimis un e-mail la reprezentanta Acer din Bucuresti, le-am descris problema, ca si aici, si mi-au spus ca este foarte posibil sa fie placa de baza. Le-am dat codul placii de baza, mi-au dat un e-mail cu pretul acesteia si manopera si am ajuns la concluzia ca nu se merita sa il trimit la ei. Acum stau stramb si judec drept. Placa de baza, placa de baza ... dar trebuie sa fie o chestie anume care poate fi reparata este imposibil sa se fi stricat tot in ea. A mai intalnit cineva defectul asta ? Daca da, a incercat sa repare ? Ma intereseaza sa aflu exact, daca se poate, unde se afla defectul pe placa de baza .. in felul asta il aranjez eu ... :freaza: (Ori la bal ori la spital!)Sper sa ma poata ajuta cineva :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bodo_b

2

• djdansmart

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Trebuie demontat si vazut exact care ar putea fi cauzele..poate ar ajuta o relipire la chipset/vga cu o statie IRDA..de presupus putem presupune multe! Sunt destule cu simptome similare..datorita unei raciri insuficiente!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări