Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

video BRANDT VK 400 PS - caut urgent!!! componenta mecanica

Vizitator florinescu

Postări Recomandate

Vizitator florinescu

Am si eu o rugaminte:Am un video recorder Brandt VK 400 PS F cu 4 capete la care s-a rupt un shtift la partea mecanica. Ma pricep la electronica, dar nu prea m-am bagat la VCR-uri pana acum, mai mult la casetofoane. Problema este simpla, am putut s-o constat destul de repede: partea de servomecanism care trage si scoate caseta afara nu mai functioneaza sin cauza acelui shtift din antimoniu care s-a rupt. Shtiftul se gaseste sub roata mare dintata cu santuri de ghidare pentru diversele parghii.Intrebarea mea: are cineva ceva mecanica de VK 400 PS? se poate inlocui intreaga componenta cu o alta de la un alt model de VCR? Este asemanatoare mecanica de la un video la altul?(la casetofoanele de duzina sunt identice, de cele mai multe ori).Am nevoie urgenta deoarece il folosesc la captura video si mi-a intrerupt procesul de productie :prayer: (stau in Militari)

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• luc

1

• belowsky

1

Top autori în acest subiect

Vizitator florinescu

Am rezolvat-o. 20 EURO si mi-am comandat piesa din Franta. Am alta rugaminte:are cineva schema electrica pentru BRANDT VK400 PS? SA fie acolo pentru orice eventualitate.

Link spre comentariu
Vizitator florinescu

Pai iata cum stau lucrurile:

-in primul rand am aflat de magazinul din Franta de pe un forum frantuzesc de electronica: http://www.abcelectronique.com. Daca stiti franceza bagati-va, este interesant. Eu m-am chinuit cu ajutorul unui amic care mi-a tradus mesajele mele in fran.

-in al doilea rand magazinul este in Toulouse iar site-ul sau este: http://bpt31.com Au foarte multe componente de toate felurile.

Acum este o problema: ei nu trimit produse decat in Franta prin posta(si costa 8 euro) insa eu am un amic francez aici in Romania, care are parintii in zona aceea si el a comandat (sau mai degraba a rezervat cred) piesa prin email iar rudele sale au cumparat-o si de sarbatori, cand au venit in Romania am intrat in posesia acesteia. Din cate mi-a zis amicul meu costa 8 euro trimiterea prin posta din Franta in Romania. Cam mult pentru o bucata amarata de metal. Daca aveti pe cineva prin Franta cred ca doar asa puteti sa o procurati cat de cat avantajos. Eu pot sa ma consider norocos. Am fost chiar pe punctul de a renunta chiar dupa ce am primit piesa ptr. ca am desfacut mecanica video-ului acum cateva luni si era sa nu-l mai montez la loc, uitasem cum mai veneau piesele. Dupa vreo cateva zile de chin si incercari acum sunt as. :supz:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări