Vizitator ultras Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Salut ,am achizitionat un subwoofer ...Cum l-as putea lega la calculator ? Ce placa de sunet imi trebuie ca am una 5.1 da nu mi-l duce....L-am legat la placa dar se aude f incet , deci nu suporta placa. http://postimage.org/image/24xcb0w9w/ Nu stiu ce model de placa audio am dar are acest driver. Link spre comentariu
mircea888 Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Subwooferul acela este pasiv, adica nu are amplificare. Nu exista nicio placa de sunet pe care sa mearga, trebuie un amplificator audio intre placa de sunet si subwoofer.Ai nevoie de un amplificator de macar 50W/4ohmi, puterea poate sa fie mai mica sau un pic mai mare. Insa ai grija ca amplificatorul sa poate duce impedanta de 6ohmi a subwooferului. Link spre comentariu
Vizitator ultras Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Am si un sistem 5.1 de la Buntz de 4 ohmi si 50 w...Daca l-as lega la sistem ar functiona ?Sa iau un amplificator ma costa 200 ron ceea ce nu era in planul meu cand l-am cumparat... Link spre comentariu
mircea888 Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Merge sa-l legi la sistem dar doar daca il pui in locul subwooferului. Adica desfaci sistemul si deconectezi firele care se duc la difuzor de bass si legi subwooferul asta nou in locul lui.Ar trebui sa prelungesti firele pentru ca alea din sistem sunt scurte, apoi le scoti prin gaura de bass-reflex.Asta se merita doar daca se aude mai bine subwooferul asta.Eu ti-am zis ca orice ai face ai nevoie de alta amplificare, trebuia sa te gandesti inainte sa-l cumperi. Link spre comentariu
Vizitator ultras Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Pai eu zic ca se merita . Sub de l-am cumparat azi are 100 w iar cel pe care il aveam are 25 ...Nu este nicio problema daca il leg la sistemu care are 4 ohmi ? Sub are 6.Nu am stiut ca trebuie amplificator , sunt incepator la acest capitol nu am avut nicio treaba cu boxe/sisteme. Link spre comentariu
mircea888 Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 In subwoofer va intra tot aceeasi putere care intra si in difuzorul de la sistem, doar ca asta probabil va suna mai bine.Merge bine subwooferul de 6ohmi pe amplificatorul de 4ohmi de la sistem, chiar se reduce puterea disipata de amplificator; se reduce si puterea debitata pe difuzor insa nu vei simti diferenta la sunet. Link spre comentariu
Vizitator ultras Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Am incercat , l-am pus la sistem , sunetul este acelasi ca la difuzorul de la sistem poate putin mai puternic ...Dar nu am ce face pentru ca merge la capacitate minima si nu are rost...Difuzoru avea 15 w ) ....Imi poti lasa un link cu un amplificator sa pot asculta la subwoofer cat poate el ? Link spre comentariu
mircea888 Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Amplificatoare noi nu stiu ce sa-ti recomand ca sa iesi ieftin, sunt prin magazine tot felul de chinezarii dar nu poti sti ce au in ele...Oricum ai avea nevoie si de un filtru, eventual activ.Eu in locul tau as cauta un amplificator auto second-hand, pentru ca asta are si filtru activ, si-l poti alimenta de la o sursa de calculator. Ti-ar trebui un amplificator de 70-80w/4ohmi ca sa nu ai probleme. Link spre comentariu
Vizitator ultras Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Ok , am sa caut , multumesc frumos de ajutor si de raspunsuri . O seara buna. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum