AdyXXL Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Bun...deci....m-am apucat si eu de sonorizari de ceva timp...Am 2 boxe fullrange o statie micuta....Philips FA561.mixer BST 2 channels ( imi trebuie ceva de lautar , nu DJ..)Microfon semi pro *(polonez)din propia experienta va pot spune ca pot face majorate/petreceri./maxim un botez mai micut. cu ele...Am si eu celebrele difuzoare de pe sistemul Logitech Z5500 (1500 ron un sistem) . Bun.....eu am 2 difuzoare de bass de pe acestea. Sunt de 10` si au 180W bucata. Vreau sa imi fac un bass activ cu acestea 2 . Imi puteti recomanda niste incinte.,si ce sa folosesc pentru a le face active.? Pal si mocheta am. difuzoarele le am , mai imi trebuie o statie,filtru etc. Multumesc anticipat.! Link spre comentariu
Jimmy Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 offtopic:Decat sa forjezi in continuare ampliful ala de 30W pe canal, mai bine investesti intr-un amplificator serios.Legat de difuzoarele din Z5500, nu sunt deloc o alegere buna pentru un 'subwoofer' cu o astfel de destinatie. Un prieten a folosit un sistem dinasta intr-un bar nu prea mare, si dupa vreo 5-6 luni s-a desprins membrana difuzorului de suportul bobinei. Link spre comentariu
AdyXXL Postat Februarie 1, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2011 le tin cat tin:)) oricum.....vreau sa imi iau un amplificator mai serios...ma gandeam la un t.amp e800 Link spre comentariu
AdyXXL Postat Februarie 1, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2011 imi poti recomanda ceva? ideea e ca eu vreau un singur bass cu 2 difuzoare.....cum le montez? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum