Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

UN SFAT>>>SUBWOOFER

AdyXXL

Postări Recomandate

Bun...deci....m-am apucat si eu de sonorizari de ceva timp...Am 2 boxe fullrange o statie micuta....Philips FA561.mixer BST 2 channels ( imi trebuie ceva de lautar , nu DJ..)Microfon semi pro *(polonez)din propia experienta va pot spune ca pot face majorate/petreceri./maxim un botez mai micut. cu ele...Am si eu celebrele difuzoare de pe sistemul Logitech Z5500 (1500 ron un sistem) . Bun.....eu am 2 difuzoare de bass de pe acestea. Sunt de 10` si au 180W bucata. Vreau sa imi fac un bass activ cu acestea 2 . Imi puteti recomanda niste incinte.,si ce sa folosesc pentru a le face active.? Pal si mocheta am. difuzoarele le am , mai imi trebuie o statie,filtru etc. Multumesc anticipat.!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AdyXXL

3

• Jimmy

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

offtopic:Decat sa forjezi in continuare ampliful ala de 30W pe canal, mai bine investesti intr-un amplificator serios.Legat de difuzoarele din Z5500, nu sunt deloc o alegere buna pentru un 'subwoofer' cu o astfel de destinatie. Un prieten a folosit un sistem dinasta intr-un bar nu prea mare, si dupa vreo 5-6 luni s-a desprins membrana difuzorului de suportul bobinei.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări