Mondan Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Articol despre fuziunea la rece: http://en.wikipedia.org/wiki/Cold_fusion Credeti ca poate fi asta o noua sursa de energie ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 De-abia acum ai aflat? Link spre comentariu
Mondan Postat Februarie 1, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2011 De-abia acum ai aflat? Multumesc pentru raspuns. Da, abia acum am aflat ca ar putea fi si altceva decat o tampenie.Da mai multe detalii, ca sunt convins ca sunt si altii care nu stiu...Uite de exeplu Bulache asta zice ca ilti ofera un incalzitor de 10KW cu un combustibil mult mai ieftin decat gazul ......http://pesn.com/2011/01/17/9501746_Foca ... or_market/ Link spre comentariu
Vizitator unckle Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 cercetatorii care lucreaza la reactorul ce se construieste in franta ( cauta ITER pe goangle ) spun ca o aplicatie "practica" nu prea se intrevede in urmatorii 30-50 de ani ... deci stai linistit, lumea nu are nevoie sa afle de asta Link spre comentariu
Vlad20 Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Din cate stiu eu deocamdata cel mai mare astfel de reactor este in US si poate furniza 5MW , dar deocamdata este inca in teste .... probabil ca atunci cand vor exista interese pentru a baga bani grei in cercetare , o sa apara si prima centrala pentru populatie , dar deocamdata NU . " BIG OIL " stie dece ..... Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Anunturi miraculoase au mai fost multe, in toate domeniile. Cand apare pe piata primul aparat functional mai vorbim. Pana atunci... Kit pentru detectarea balivernelor: eUB4j0n2UDU E in engleza, fara subtitrare, dureaza 15 minute. Link spre comentariu
Vlad20 Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 O sa fie pe piata atunci cand este cu adevarat rentabil la fel ca in cazul masinilor electrice , sa nu confundam cercetatrii cu hobby-sti de weekand care prajesc apa intr-un pahar berzelius si ii zic fuziune . Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Ca sa apara filmulete de pe youtube trebuie pus doar codul de dupa egalul din link adica in loc de adresa completa: [youtube]http-~~-//www.youtube.com/watch?v=htgV7fNO-2k[/youtube]se pune doar: [youtube]htgV7fNO-2k[/youtube]Astea sunt filmele pe care a incercat sa le posteze Vlad20: htgV7fNO-2k bRCvQRZ_ddY _MoPydT_Zrg O sa fie pe piata atunci cand este cu adevarat rentabil la fel ca in cazul masinilor electrice , sa nu confundam cercetatrii cu hobby-sti de weekand care prajesc apa intr-un pahar berzelius si ii zic fuziune . Nu vad care e legatura intre un reactor Tokamak si fuziunea la rece... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum