clauuuu Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Mda..cred ca materialul e de vina ma gandesc sa il schimb..cu ceva de calitate sau poate are cineva si alte idei.. un video: http://www.youtube.com/watch?v=rfWmarj8D2Y daca nu sunt alte sanse sa-l repar..unde pot gasi un difuzor de 10'' 100w /4 ohmi ? sau daca vinde cineva dintre voi ar fi perfect PS: el se aude prost..dar vibreaza toti peretii din casa.. Link spre comentariu
clauuuu Postat Februarie 1, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2011 oke..am aflat ca s-a dus bobina ) stie cineva un loc din botosani unde il pot rebobina ? LE: ce pareri aveti de difuzorul acesta ?: http://www.telecomenzi.ro/difuzor-casa- ... -2175.html vreau sa-l achizitionez Link spre comentariu
Vizitator ultras Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Un difuzor CAT 6 ohmi 100 w te int ? Azi l-am cumparat dar imi trebuie amplificator.Daca il legi la sistemu tau ti-l duce perfect.Vreau 60 ron pe el , e made in Germania. Link spre comentariu
clauuuu Postat Februarie 1, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2011 nu..am nevoie de unul de 4ohmi Link spre comentariu
clauuuu Postat Februarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2011 cand apas pe difuzor ( si e in functiune ) se opreste sunetul..e bobina 100% nu?nu prea ma pricep eu la astea Link spre comentariu
mircea888 Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 cand apas pe difuzor ( si e in functiune ) se opreste sunetul..e bobina 100% nu?nu prea ma pricep eu la astea Posibil sa fie de la bobina dar nu din cauza ca ar fi arsa, probabil s-a rupt unul din firele bobinei. De asemenea este posibil sa fie firele leonice de vina, in cazul asta s-ar putea repara usor.Ca sa vezi exact de unde e problema ar trebui sa-i faci o proba in mana si sa misti de firele leonice sa vezi daca e de acolo problema. nu este exclus sa fie vreun defect vizibil (poate s-a despins bobina de spider si s-a rupt unul din fire). Link spre comentariu
Mihai85 Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 probabil a fost trantit si s-a strambat sasiul sau s-a descentrat magnetul dif si atinge bobina. scoate difuzorul din cutie si inspecteaza-l vizual. vezi daca atinge ceva, daca s-a desprins ceva Link spre comentariu
clauuuu Postat Februarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2011 mi-am cumparat alt difuzor SAL XPRO 2580 si iese a dracu' de mult aer la membrana acolo..pe la suruburi cred :-? de montat e montant bine si ca deobicei vin si cu un video cu problema http://www.youtube.com/watch?v=kJe1B2UNiik LE: sunetul nu poate fi din cauza aerului care se baga in placaj ? de la difuzor de acolo..ca is maxim 3cm distanta dintre membrana difuzorului si placaju din pal Link spre comentariu
clauuuu Postat Februarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2011 mda..nu am prins bine difuzorul puteti inchide topicul Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Cum se aude fata de cel vechi? Link spre comentariu
clauuuu Postat Februarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2011 Cum se aude fata de cel vechi?pai fara incinta se aude mult mai bine..astept ziua de maine sa vad daca il pot fixa calumea si am sa las un raspuns Link spre comentariu
clauuuu Postat Februarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2011 video: http://www.youtube.com/watch?v=S1_8UTYu2_U nu stiu de ce dar se aude un fasait dar e ok si asa nu l-am putut da la maxim..se aude prea tare Link spre comentariu
clauuuu Postat Februarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2011 nu am putut sa editez..care e faza cu rodajul? trebui sa ii fac asa ceva? Link spre comentariu
CBI Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 la cum l-ai ventilat tu acolo rodajul s-a terminat din primele oredupa simptomele prezente parerea mea e ca ai schimbat o componenta mediocra pe alta si ca bonus nici nu stii daca se potriveste cu cutia existenta.Dupa cum ti s-a mai indicat,nici amplificatorul nu are putere suf. de mare pt ca nu este facut sa lucreze continuu la volum mare(este sistem multicanal pt filme jocuri)si intra rapid in distorsiuni,de acolo si troncaneala si fluturatul necontrolat al membranei de la nici jumatate de volumAsta e,asa inveti Link spre comentariu
clauuuu Postat Februarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2011 oare e din cauza transformatorului ? pe el scrie I/P:230v - 50hz / O/P:20v x 2-5A Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum