YO2LFF Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 La aceasta masina nu se mai poate regla temperatura (fierbe apa).Totusi, nu afiseaza niciun cod de eroare, face programul aparent normal.Defecta a fost sonda de temperatura (avea vreo 300kΩ in loc de 20-50kΩ cum e de obicei).Pe engleza i se spune "Dialogic White Temperature Sensor". Face asta ceva mai altfel?Intrebarea mea pentru cei experimentati: se poate inlocui cu unul "obisnuit" ? Link spre comentariu
icet Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 NTC-ul (daca la el te referi) se schimba cu unul similar si nu costa decat cativa zeci de lei. Link spre comentariu
YO2LFF Postat Februarie 1, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2011 Multumesc pentru raspuns dar nu m-ai inteles.Pe romaneste:Senzor de Temperatura (sau NTC) Alb Dialogic.Nu am altul SIMILAR.Am vrut sa aflu daca se poate inlocui cu alt NTC (normal) de aceeasi valoare si dimensiuni.Stie cineva? Link spre comentariu
icet Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Cu siguranta, daca corespund valorile si dimensiunile. Link spre comentariu
YO2LFF Postat Februarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2011 Multumesc pentru raspuns, icet. Ai dreptate.Intre timp am rezolvat problema cu un NTC recuperat (de nu stiu cand si de nu stiu unde) si Indesitul functioneaza ireprosabil. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum