RockDok Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Este un pic aiurea ce voi intreba, singura mea scuza este ca nu am nici o pregatire de specialitate in domeniu. Deci: s-ar putea utiliza pulbere de fier chimic pur cu liant adecvat pentru a sertiza un miez de transformator? sa zicem ca 90% din volumul ocupat dupa sertizare este fier pudra. De fapt nu ma indoiesc de faptul ca s-ar putea utiliza dar care ar fi volumul relativ la un traf sa zicem cu tole Fe-Si? Link spre comentariu
zbodeoc Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Intrebarea ta e pertinenta, binevenita si subiect de inventie. Eu "visez" la treaba asta de cel putin 5 ani. Cum ar fi sa ne bobinam - ce vrem noi - pe un cerc perfect si dupa aceea sa turnam o pasta peste bobina?!!! Eu stiu acuma ca-l scot pe Valderama si pe Lazaroiu (si mai sint multi) din tipare dar trebuie sa recunoastem ce frumos ar fi?!Va rog sa nu circotiti pe subiectul asta, mark my words, s-ar putea sa fie viitorul! Link spre comentariu
mișa Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Este un pic aiurea ce voi intreba, singura mea scuza este ca nu am nici o pregatire de specialitate in domeniu. Deci: s-ar putea utiliza pulbere de fier chimic pur cu liant adecvat pentru a sertiza un miez de transformator? sa zicem ca 90% din volumul ocupat dupa sertizare este fier pudra. De fapt nu ma indoiesc de faptul ca s-ar putea utiliza dar care ar fi volumul relativ la un traf sa zicem cu tole Fe-Si?Exista asemenea miezuri. S-au folosit mult in telefonie. Faptul ca nu s-au impus in audio Hi-End inseamna ca nu sunt foarte bune in domeniu. Eu am asemenea miezuri dar de sectiune mica, sub un cm2. Link spre comentariu
saptemari Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Am mai spus ....in italia sunt muuuulte firme care produc tole normale ,GO si C-uri...atit standard cit si personalizate comercializarea acestor materiale se face exclusiv platitorilor de TVA.In curind sper sa le pot comercializa si in Ro prin intermediul firmei mele la preturi f bune,inclusiv alte componente specifice HI-FI.Pai, hai, da-ne vestea cea buna... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum