Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Transformatoare, comparatii!

sebi_c

Postări Recomandate

Este un pic aiurea ce voi intreba, singura mea scuza este ca nu am nici o pregatire de specialitate in domeniu. Deci: s-ar putea utiliza pulbere de fier chimic pur cu liant adecvat pentru a sertiza un miez de transformator? sa zicem ca 90% din volumul ocupat dupa sertizare este fier pudra. De fapt nu ma indoiesc de faptul ca s-ar putea utiliza dar care ar fi volumul relativ la un traf sa zicem cu tole Fe-Si?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zbodeoc

6

• sebi_c

5

• ggg

4

• THOMAS

3

Top autori în acest subiect

Intrebarea ta e pertinenta, binevenita si subiect de inventie. Eu "visez" la treaba asta de cel putin 5 ani. Cum ar fi sa ne bobinam - ce vrem noi - pe un cerc perfect si dupa aceea sa turnam o pasta peste bobina?!!! Eu stiu acuma ca-l scot pe Valderama si pe Lazaroiu (si mai sint multi) din tipare dar trebuie sa recunoastem ce frumos ar fi?!Va rog sa nu circotiti pe subiectul asta, mark my words, s-ar putea sa fie viitorul!

Link spre comentariu

Este un pic aiurea ce voi intreba, singura mea scuza este ca nu am nici o pregatire de specialitate in domeniu. Deci: s-ar putea utiliza pulbere de fier chimic pur cu liant adecvat pentru a sertiza un miez de transformator? sa zicem ca 90% din volumul ocupat dupa sertizare este fier pudra. De fapt nu ma indoiesc de faptul ca s-ar putea utiliza dar care ar fi volumul relativ la un traf sa zicem cu tole Fe-Si?

Exista asemenea miezuri. S-au folosit mult in telefonie. Faptul ca nu s-au impus in audio Hi-End inseamna ca nu sunt foarte bune in domeniu. Eu am asemenea miezuri dar de sectiune mica, sub un cm2.
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Am mai spus ....in italia sunt muuuulte firme care produc tole normale ,GO si C-uri...atit standard cit si personalizate comercializarea acestor materiale se face exclusiv platitorilor de TVA.In curind sper sa le pot comercializa si in Ro prin intermediul firmei mele la preturi f bune,inclusiv alte componente specifice HI-FI.

Pai, hai, da-ne vestea cea buna...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări