Vizitator markerzero Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Una din boxe are un fasait si cateodata cate-un brum , indiferent de canal , banui ca-s condensatorii din filtru(renumitii electrolitici sovietici) , dar nu le stiu valorile . Stie cineva ce valori au? Multumesc Link spre comentariu
iora Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Una din boxe are un fasait si cateodata cate-un brum , indiferent de canal , banui ca-s condensatorii din filtru(renumitii electrolitici sovietici) , dar nu le stiu valorile . Stie cineva ce valori au? Multumesc viewtopic.php?f=16&t=76003 e bine sa folosesti functia " cautare" a forumului Link spre comentariu
Vizitator markerzero Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 multumesc mult , se poate inchide Link spre comentariu
Vizitator cristi-3 Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Salut!aceeasi problema o am si eu la amandoua.eu vreau sa elimin partea cu trz si cu led si poate sa le fac doua cutii noi, astea vechi sunt destul de deteriorate.referitor la valoarea pieselor(sunt tufa la lb rusa),de ex pe un con scrie 3,3MK si 160B asta inseamna 3,3uF la 160V?daca aveti idei sau sugestii despre construirea unor filtre noi(fara led) sau/si model de incinta va rog sa le impartasiti. Link spre comentariu
EL-GABRY Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Va salut. Am doua filtre din aceste boxe rusesti. Nu mai stiu cum au ajuns la mine, au cel putin 10ani. M-am gandit sa le pun la treaba, insa daca unul din ele arata bine, celalalt pare ars. Adica este negru in zona acelui semireglabil (chiar, ce e?). Nu le-am probat inca, insa imi amintesc vag ca pe asta negru s-a bagat semnal de pe un amplificator profesional puternic. Ce s-ar fi putut arde? Am sanse sa gasesc piese sa inlocuiesc? Chiar daca inca mai poate fi functional, nu imi place estetic. Ma gandeam acum ca filtrele standard pe 2 cai nu au tranzistoare, leduri, semireglabili...As putea sa folosesc aceste filtre doar pentru scopul lor principal si sa dezactivez cele de mai sus? Adica sa ramana doar C,R si bobinele. Cum fac? Orice idee ati avea, chiar vreau sa le pun in doua boxe cu 2 cai. Pun pozele cu ala ars si cu schema (tot de pe forum). Astept raspunsurile voastre. Multumesc. Link spre comentariu
EL-GABRY Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Un mic ajutor ?Multumesc. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Iunie 27, 2016 Partajează Postat Iunie 27, 2016 (editat) Salutare, ce parere aveti despre aceste boxe....... merita suma de 100ron? Din cate am auzit lumea era destul de multumita de ele. Par a fi intr-o conditie buna. Editat Iunie 27, 2016 de turcu_dan Link spre comentariu
petreelectronic Postat Iunie 27, 2016 Partajează Postat Iunie 27, 2016 sunt foarte bune dar sa nu bagi mai mult de 20w in ele Link spre comentariu
meshteru_the_best Postat Iunie 27, 2016 Partajează Postat Iunie 27, 2016 Salutare, ce parere aveti despre aceste boxe....... merita suma de 100ron? Din cate am auzit lumea era destul de multumita de ele. Par a fi intr-o conditie buna. Merita! pune mana pe ele Link spre comentariu
Alin Alin Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 Am ascultat modelul s30B . Parerea mea e ca sunt slabe , se aud aproape ca boxele de calculator de plastic, alea ce se pun pe masa langa monitor. Eu nu le-as lua nici gratis Link spre comentariu
lutza2 Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 Sa fim seriosi. Probabil ca dupa 25 de ani sau peste si-au cam consumat resursa de viata. Eu am ascultat boxele astea pe un tesla 115 sau 116 (unul avea amplif si altul nu) inainte de revolutie, toate fiind noi. Se auzeau de mureai. Boxele veneau cu un model de kashtan mai nou, cu vumetru cu plasma, dar sunau mult mai slab pe Kashtan decat pe Tesla. Pe Tesla se auzeau exceptional si cred ca avea 2X 10W sau 2X15W. Azi nu le-as lua nici gratis daca au fost produse inainte de 90. Acum daca mi-am stors memoria, mi-am amintit ca nici nu erau s30B erau s30 cu fata gri. Probabil ca modelul B e mai nou. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 Am ascultat modelul s30B . Parerea mea e ca sunt slabe , se aud aproape ca boxele de calculator de plastic, alea ce se pun pe masa langa monitor. Eu nu le-as lua nici gratis Sa fim seriosi, am mai avut o pereche si in anii 2000 faceam chefuri cu ele. Insa atunci in tinerete am exagerat cu volumul si le-am distrus. Aveau un bas placut/pufos. Link spre comentariu
Alin Alin Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 Ai cerut pareri, eu mi-am spus-o. Tu nu esti serios. Cum sa faci chefuri cu boxa ce are diametrul difuzorului de doar 10 centimetri ? Link spre comentariu
lutza2 Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 Asta am remarcat si eu atunci. Cand le-am scos din cutie mi s-au parut niste glume proaste. Cand le-am agatat pe perete si au inceput sa zboare hartiile prin camera de la puterea aerului expulzat prin portul rotund, am cam ramas cu gura cascata. Aveau o dinamica extraordinara. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 (editat) Ai cerut pareri, eu mi-am spus-o. Tu nu esti serios. Cum sa faci chefuri cu boxa ce are diametrul difuzorului de doar 10 centimetri ? Alin nu cred ca ai avut ocazia sa asculti aceste boxe, faptul ca au driverul de 10cm nu inseamna ca nu suna bine si ca nu au putere. Chefurile se tineau intr-o incapere de 4x5m si erau suficiente aceste boxe. In anii 2000 nu era asa oferta bogata asa cum este acum, intrii pe olx si gasesti mii de oferte cu boxe de toate tipurile. Si nu toata lumea avea banii necesari sa cumpere o pereche. Fiecare facea cu ce avea..... Editat Iunie 29, 2016 de turcu_dan Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum