Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Easy LV18 placa de dezvlotare BETA

nooob64

Postări Recomandate

Salut,

Acum 2 luni am finalizat o placa de dezvoltare pentru noile pic-uri 18FxxJ , mai exact PIC18F24J11 am denumit-o Easy LV18 ; a fost construita pentru proiect la Microprocesoare (falcultate) , am inclus cam toate perifericele necesare unor dezvoltari de programe didactice si nu numai. Spun BETA pentru ca este o problema de cablaj pe care nu am mai rezolvat-o in schema , si la portul serial este necesar cablu inversat.

Postez aceasta realizare in speranta ca vor fii useri care vor dorii sa incerce noile generatii de microcontrolere PIC , mult mai rapide , cu mult mai multe implementari interne , mult mai multa memorie si pret mic.

Un dezavantaj ar fii programatorul care este ceva mai complicat ca un JDM , si tensiunea de lucru 3.3V.

O poza cu placa:

CUPRINS.pdf[/attachment]

Schema:

http://tinypic.com/r/14kcqa8/7

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nooob64

2

Top autori în acest subiect

Placa nu dispune de parte de putere ,insa se poate lega la porturile de extensie o alta placa pentru asa ceva ... un l293 sau l298 se inteleg perfect cu orice motor pas cu pas pe cind un uln nu va comanda un motor stepper bipolar.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări