Vizitator ga_biss Postat Octombrie 29, 2005 Partajează Postat Octombrie 29, 2005 Salut,am renuntat la ideea de a mi pune subwoffer :smt005 din motive de spatiu asa ca m am hotarat sa imi pun niste difuzoare(pe spate) fie ovale fie rotunde(de bas),care ar fi mai bune?la cele rotunde m am gandit la unele de la Kon de 16cm,YDL 165 LRBH 4O,a folosit cineva?astept sfaturi pt difuzore pana in 1mil.PS:le pun la un mp3 alpine,4*45w Link spre comentariu
luc Postat Octombrie 29, 2005 Partajează Postat Octombrie 29, 2005 sunt difuzoare chinezesti,arata dragut,dar nu ai sa bubui masina cu ele.tot un subwoofer e de nadejde,altfel nu ai cum sa obtii o rezonanta. Link spre comentariu
Vizitator ga_biss Postat Octombrie 29, 2005 Partajează Postat Octombrie 29, 2005 dar niste difuzoare de bas,nu neaparat cu pretentii de sunete de subwofer,dar da se auda un bas fumos,e vre unu sau......subwoferu e ultima solutie Link spre comentariu
luc Postat Octombrie 29, 2005 Partajează Postat Octombrie 29, 2005 ultima solutie,dar sa nu pui pe dacie Link spre comentariu
C0B Postat Octombrie 29, 2005 Partajează Postat Octombrie 29, 2005 mai bine orienteaza-te catre SAL.am aruncat si eu acum un ochi pe oferta sal..destul de tentant. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum