Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Buna ziua !

pspsuceava

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pspsuceava

10

• kit

4

• puiu

3

• 25L91N11

3

Top autori în acest subiect

Salut,

Uita de voltaj. Cred ca ma gandeam la altceva (mi se mai intampla).

Am retusat postul referitor la voltaj. Scuze.

Pai PIC-ul tau vorbeste de la sine ce oscilator are nevoie.

Daca nu ma insel ai PM pe tema asta si pe pagina anterioara Puiu a venit cu informatia referitoare la oscilator.

PIC16F877-04/P merge cu cuart maxim la 4 MHz in timp ce al doilea, PIC16F877-20/P merge la 20 MHz.

Deci ai nevoie de 20Mhz oscilator. Si 2 x 22pf.

Succes

Link spre comentariu

Nu ai fost atent :) Am spus ca am cumparat pana la urma PIC 16 F 84 A - 20/P .Deci sa inteleg ca nu merge SI CU oscilator de 4Mhz , chiar daca merge mai incet , dar ca sa nu mai cumpar inca odata :) . Acum sunt incepator nu am nevoie de nu siu ce viteza de executie incredibila.

Link spre comentariu

Nu ai fost atent :) Am spus ca am cumparat pana la urma PIC 16 F 84 A - 20/P .Deci sa inteleg ca nu merge SI CU oscilator de 4Mhz , chiar daca merge mai incet , dar ca sa nu mai cumpar inca odata :) . Acum sunt incepator nu am nevoie de nu siu ce viteza de executie incredibila.

Salut,Probabil ca nu am fost atent. Initial am raspuns la ultimul tau post de pe pagina anterioara (Mi-a venit azi programatorul , placa de teste , controllerul PIC16F84 . Ce oscilator trebuie sa folosesc pentru acest pic ? Am unul de 4 Mhz , dar cu ce condensatori , merge cu 22uf ?x2 evident.)In general eu personal am folosit ce mi-a cerut pic-ul. De ce nu folosesti unul de 20Mhz( Nu sunt scumpe si pe cel de 4Mhz o sa-l folosesti la alt proiect)?Succes
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări