bogdan546 Postat Februarie 11, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2011 Este bun la dimensiuni ? eu l-am incercat si eram mi-a iesit mai mic. Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 11, 2011 Partajează Postat Februarie 11, 2011 Este bun la dimensiuni ? eu l-am incercat si eram mi-a iesit mai mic.Cat de mic iti iesea? Si la mine este, dar prea putin, am remarcat cand am pus o bareta cu pini pentru conectare LCD, intra pinii putin fortati, nu lejer. Link spre comentariu
bogdan546 Postat Februarie 11, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2011 putin ,dar este mic si pentru integrat ,de aceea l-am facut din nou cablajul Link spre comentariu
vasile eugen Postat Februarie 11, 2011 Partajează Postat Februarie 11, 2011 nu.daca vrei instaleaza dip tracecu acest program se poate face exportarea in PDF? caci din sprint layout nu pot face exportul de scara 1:1 Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 11, 2011 Partajează Postat Februarie 11, 2011 cu acest program se poate face exportarea in PDF? caci din sprint layout nu pot face exportul de scara 1:1Cum nu poti exporta la scara 1:1 ?! Poate cand imprimi NU este la scara 1:1.Uite o captura din Sprint Layout, cum export in pdf eu. Eu imprim de obicei direct din Sprint.Dar nici din pdf-ul creeat din el nu am avut probleme, trebuia doar sa fiu atent sa fie la zoom 100% cand imprimam la imprimanta.[attachment=0]Captura Sprint Layout.JPG[/attachment] Link spre comentariu
vasile eugen Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 @geomardaca imprim direct ,merge imprimarea de 1:1,dar cu exportarea nu reusesc,am incercat cu Primo PDF si cu Nitro dar nu imi scoate la scara de 1:1.Eu sa printez la aceea scara pe hirtie foto trebuie sa pun pe stic si merg la un cetru de copiere. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum