Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor voltmetru /ampermetru avr

bogdan546

Postări Recomandate

• Răspunsuri 50
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan546

22

• nickrvl

7

• yo9hnf

6

• gaby

5

Top autori în acest subiect

Este bun la dimensiuni ? eu l-am incercat si eram mi-a iesit mai mic.

Cat de mic iti iesea? Si la mine este, dar prea putin, am remarcat cand am pus o bareta cu pini pentru conectare LCD, intra pinii putin fortati, nu lejer.
Link spre comentariu

cu acest program se poate face exportarea in PDF? caci din sprint layout nu pot face exportul de scara 1:1

Cum nu poti exporta la scara 1:1 ?! Poate cand imprimi NU este la scara 1:1.Uite o captura din Sprint Layout, cum export in pdf eu. Eu imprim de obicei direct din Sprint.Dar nici din pdf-ul creeat din el nu am avut probleme, trebuia doar sa fiu atent sa fie la zoom 100% cand imprimam la imprimanta.[attachment=0]Captura Sprint Layout.JPG[/attachment]
Link spre comentariu

@geomardaca imprim direct ,merge imprimarea de 1:1,dar cu exportarea nu reusesc,am incercat cu Primo PDF si cu Nitro dar nu imi scoate la scara de 1:1.Eu sa printez la aceea scara pe hirtie foto trebuie sa pun pe stic si merg la un cetru de copiere. :jytuiyu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări