gaby Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Din pacate nu cunosc poloneza dar uite aici varianta in engleza http://elfly.pl/multimetr/multimetr_en.htm Link spre comentariu
bogdan546 Postat Ianuarie 31, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 si sunt corecte hex-urile Link spre comentariu
gaby Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Atunci ai gresit montajul. Link spre comentariu
bogdan546 Postat Ianuarie 31, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 l-a realizat cineva ? cat trebuie sa fie pe pinii 7 si 8 ,1Mhz ? Link spre comentariu
gaby Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Eu l-am facut, merge perfect din prima dar nu am masurat frecventa. Link spre comentariu
bogdan546 Postat Ianuarie 31, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Care l-ai facut ?Pana nu vad o poza a cuiva care arealizat acest voltmetru consider ca este o eroare strecurata in soft/detalii tehnice de realizare Link spre comentariu
gaby Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Eu l-am facut cu Atmega8-16 (varianta DIP) pe un cablaj de test si merge de aproape un an. Link spre comentariu
nickrvl Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Care l-ai facut ?Pana nu vad o poza a cuiva care arealizat acest voltmetru consider ca este o eroare strecurata in soft.....Pentru varianta asta de VoltAmeter softul e extrem de simplu, poti sa ti-l faci chiar tu, eu in locul tau a-si incerca montajul cu un soft simplu si oarecare gen "Hello Word" sa ma asigur ca LCD-ul e legat bine si lucreaza in armonie cu Atmelu....In mod normal nu-ti trebuie cristal si fecventa ramine default, 1MHz parca la Atmega8. Link spre comentariu
bogdan546 Postat Februarie 1, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2011 acesta este afisajul folosit Link spre comentariu
bogdan546 Postat Februarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2011 Care l-ai facut ?Pana nu vad o poza a cuiva care arealizat acest voltmetru consider ca este o eroare strecurata in soft.....Pentru varianta asta de VoltAmeter softul e extrem de simplu, poti sa ti-l faci chiar tu, eu in locul tau a-si incerca montajul cu un soft simplu si oarecare gen "Hello Word" sa ma asigur ca LCD-ul e legat bine si lucreaza in armonie cu Atmelu....In mod normal nu-ti trebuie cristal si fecventa ramine default, 1MHz parca la Atmega8.da-mi te rog un soft cu care sa pot testa montajul Link spre comentariu
nickrvl Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 da-mi te rog un soft cu care sa pot testa montajulDupa ora 17 cind ajung acasa. Ca sa ma asigur...LCD-ul e legat ca aici? http://elfly.pl/multimetr/schematic.jpg pinii sa fie exact, si "softul" o sa fie in Bascom, sau eventual HEX-ul. Link spre comentariu
nickrvl Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Este ceva ciudat in schema ta, de fapt in cea a polonezului, cea de aici http://elfly.pl/multimetr/multimetr.htm Dupa cite stiu eu in acest proiect RW ar fi trebuit legat la masa si D3 neconectat dar sint sanse mari sa ma insel, oricine a facut acest proiect e rugat sa confirme sau infirme..... Din pacate nu am Atmega8 la dispozitie asa ca am fcut probe cu attiny24: hello.jpg[/attachment] Aici "softul" in Bascom si HEX-ul pe care i-l poti incarca de proba. Cum banuiam MC-ul se lasa setat pe default, 1MGhz. [attachment=0]Hello.zip[/attachment] Daca nu merge deconecteaza temporar D3 si conecteaza RW la masa.... Link spre comentariu
bogdan546 Postat Februarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2011 ai facut cu softul polonezului probe sau numai cu softul realizat de tine ? Link spre comentariu
nickrvl Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 ai facut cu softul polonezului probe sau numai cu softul realizat de tine ?Numai cu softul meu, cum am spus mai sus idea e de a testa montajul daca lucreaza impreuna cu LCD-ul (daca apare ceva pe LCD), dupa acea mai vedem... Link spre comentariu
bogdan546 Postat Februarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2011 cu modificarile indicate functioneaza ,fara modificari nu functioneaza Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum