Vizitator catalin08 Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 as vrea sa stiu cum imi dau seama daca o masinuta este radio comandata sau are pur si simplu telecomandasi cum imi dau seama care este distanta maxima dintre telecomanda si reciever pentru a functionamultumesc anticipat Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 cum imi dau seama daca o masinuta este radio comandata sau are pur si simplu telecomanda Pai, nu-i tot aia!?care este distanta maxima dintre telecomanda si reciever pentru a functionaDepinde de puterea emitatorului si de sensibilitatea receptorului. Link spre comentariu
strombi Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Toate jucarile radio comandate sau teleghidate au un emitator si un receptor distanta dintre aceste doua este determinate de puterea emitatorului,aceasta putere variaza de la caz la caz Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Toate jucarile radio comandate sau teleghidate Care este diferenta dintre cele "radio comandate" si alea "teleghidate"? Primele sint actionate prin "unde radio" si celelalte prin "unde tele"? Link spre comentariu
Vizitator catalin08 Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Toate jucarile radio comandate sau teleghidate Care este diferenta dintre cele "radio comandate" si alea "teleghidate"? Primele sint actionate prin "unde radio" si celelalte prin "unde tele"?unele folosesc unde radio iar altele infrarosii. cam asta ar fi diferenta. cele prin infrarosii ,logic ,nu au o raza la fel de mare ca si cele radio.idea e ca rc este o abreviere de la radio controled insa unii producatori o folosesc si pentru remote controled caz in care s-ar putea sa se foloseasca o telecomanda care comunica cu reciveru prin infrarosii. un necunoscator,ca si mine, nu si-ar da seama daca este radio sau prin infrarosii.ideea e ca am o masinuta care zice ca e cu unde radio dar nu are o raza mai mare decat un elicopter care sigur e cu infrarosii.de-aia am deschis acest subiect. pe telecomanda scrie 27 mhz,de unde am si tras concluzia ca ar trebui sa fie radio controlata si nu intelegeam de ce nu are o raza mai mare.astept lamuriri.multumec anticipat Link spre comentariu
gabiferaru Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Cu siguranta poti afla detaliile de care ai nevoie aici: http://www.rhcforum.ro Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Aia cu infrarosii sigur nu are antena si daca tii telecomanda in mina si te intorci cu spatele la masinuta (intr-un spatiu deschis unde nu exista posibilitatea reflectarii "infrarosiilor" de la telecomanda spre "ochiul" receptorului), sigur nu va mai efectua vreo comanda. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Telecomanda inseamna comanda la distanta. Radiocomanda inseamna comanda prin unde radio. Pot exista si comenzi la distanta (telecomenzi) care nu sunt comandate prin unde radio (nu sunt radiocomenzi), de exemplu o telecomanda care foloseste ultrasunete. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum