Vizitator elecalex67 Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Va rog sa ma ajutati cu schema multimetrului model DM-302 cu intregratul UM7106R,afisajul merge dar am o rezistenta arsa R16 care face lagatura cu bornele de legatura si nu stiu ce valoare are.Multumesc Link spre comentariu
Vizitator poisson Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Este vorba de clasicul ICL7106R ... http://www.electro-tech-online.com/atta ... cl7106.gif Aceasta este schema tipica de voltmetru realizata cu 7106, data in datasheet-ul lui, acolo vei gasi toate informatiile necesare Link spre comentariu
Telu_1954 Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 buna ziua, rezistenta R16 din multimetrul DM-302 are valoarea de 9 ohmi, 1/4w. Link spre comentariu
Vizitator elecalex67 Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Multumesc pentru raspuns ,cred ca este integratul de vina indica numai 1 pe orice domeniu am pus tensiune direct la pinul de intrare ,poate este ceva intern ori imi scapa mie ceva de pe schema la componentele externe integratului.Astept orice mesaj.Mentionez ca am 4 Mavo nefunctionale. Multumesc anticipat. ALEX Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum