Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

osciloscop jucarie

luc

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• luc

4

• one

2

• Bercu Giuliano

1

• Palade Vlad

1

Top autori în acest subiect

• 4 săptămâni mai târziu...

ar fi super daca s-ar face un osciloscop pentru telefoanele mobile..sunt ieftine si se gasesc pana si in gunoaie(exagerez putin) :finga: :supz: :finga: .De fapt cred ca ar fi trebuit de mult timp sa se "intoarca capul" spre "accesorile" de zi cu zi(GSM-urile)..au cam tot ce doresti..numai sa stii sa le programezi.

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

un osciloscop portabil.merita facut?

mai are careva linkul ăla??că nu prea mai e :prayer:l8r - jur că data următoare îl întreb întâi pe gogu!!am găsit 2, ambele la elektor, daţi un search aici...partea proastă: pdf-urile costă (o liră sterlină). şi există şi kit preasamblat. şi ăla costă.şi, evident, şi gb-ul costă :))(să tot fii român!! :finga: )pentru cine vrea să admire "obiectu", aici sunt imaginile dumneavoastră !!şi mai e alt link interesant aici
Link spre comentariu

pai cat timp nu e disponibil programul...mai bine unul de la veleman si cel putin merge...sau poate apare pe piata ceva chinezesc la un sfert de pret(probabil o sa apara cand deja tehnica o sa fie ceva inpracticabil)

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări