luc Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 un osciloscop portabil.merita facut? Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 Ar fi interesant dar de unde cumperi acel game-boy? Link spre comentariu
one Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 Este asemanator cu un osciloscop portabil, dar evident mai slab. Functii, etc. Nu stiu daca ar merita. Un game-boy probabil este vreo 200$, iar placa pt. el vreo 100$. http://fr.shopping.com/xPO-Consoles_de_ ... ~CLT-HSNLF http://www.conexelectronic.ro/content/c ... coape.html Ghici cat costa un osciloscop portabil? A+B. Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Octombrie 29, 2005 Partajează Postat Octombrie 29, 2005 un game boy color cu un mic defect pe alimentare am eu.....20 RON.... Link spre comentariu
luc Postat Octombrie 29, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2005 pai nu ,ce am vazut acolo era in jur de 40e si erau de ultima generatie.iar osc de la conex sunt in lei noi.mie imi place schema asa informativ,nu stiu daca e de nasul nostru :goodman: Link spre comentariu
nonyhaha Postat Octombrie 29, 2005 Partajează Postat Octombrie 29, 2005 ce ultima generatie neneaaaaca ultimu e ala, care se deschide ca si tel. cu clapetasi un gameboy e vreo 20 euro la mana a doua am si eu un gb color functional Link spre comentariu
one Postat Octombrie 29, 2005 Partajează Postat Octombrie 29, 2005 Nu vorbeam de mana a doua, ca asa spuneam si eu ca e mai ieftin un osciloscop la mana a doua.Eu am facut rost de un osciloscop gratis, asa ca... Link spre comentariu
nosferatu Postat Noiembrie 27, 2005 Partajează Postat Noiembrie 27, 2005 ar fi super daca s-ar face un osciloscop pentru telefoanele mobile..sunt ieftine si se gasesc pana si in gunoaie(exagerez putin) :finga: :supz: :finga: .De fapt cred ca ar fi trebuit de mult timp sa se "intoarca capul" spre "accesorile" de zi cu zi(GSM-urile)..au cam tot ce doresti..numai sa stii sa le programezi. Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 11, 2006 Partajează Postat Mai 11, 2006 un osciloscop portabil.merita facut?mai are careva linkul ăla??că nu prea mai e :prayer:l8r - jur că data următoare îl întreb întâi pe gogu!!am găsit 2, ambele la elektor, daţi un search aici...partea proastă: pdf-urile costă (o liră sterlină). şi există şi kit preasamblat. şi ăla costă.şi, evident, şi gb-ul costă )(să tot fii român!! :finga: )pentru cine vrea să admire "obiectu", aici sunt imaginile dumneavoastră !!şi mai e alt link interesant aici Link spre comentariu
luc Postat Mai 11, 2006 Autor Partajează Postat Mai 11, 2006 pai cat timp nu e disponibil programul...mai bine unul de la veleman si cel putin merge...sau poate apare pe piata ceva chinezesc la un sfert de pret(probabil o sa apara cand deja tehnica o sa fie ceva inpracticabil) Link spre comentariu
Vizitator AdiTm Postat Mai 23, 2006 Partajează Postat Mai 23, 2006 eu am gameboy deala de une iau montaju sau ce tre sa fac ca e mijto vreau samif ac unull!!! :rock: :rock: Link spre comentariu
luc Postat Mai 23, 2006 Autor Partajează Postat Mai 23, 2006 aici spre aducere aminte..si nimic altceva Link spre comentariu
Vizitator AdiTm Postat Mai 24, 2006 Partajează Postat Mai 24, 2006 ms barosane :partyman: :weedman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum