Vizitator iulian_tec Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Buna seara, sunt nou pe aici, ( am dat de acest forum cautand pe net informatii ), problema mea este urmatoare:Am un amplituner sony model STR-DB825 QS, si am cumparat un microfon wirless ( nu e profesional...am dat 60 de lei pe el ) am conectat revicierul microfonului la intrarea de microfon a amplitunerului (PHONES) dar nu se aude nimic in boxe....mai trebuie cumparat ceva separat sau care poate fi problema??? Multumesc. Link spre comentariu
kodor2001 Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 PHONES in engleza inseamna CASTI ... asa ca e normal sa nu auzi nimic Link spre comentariu
Vizitator iulian_tec Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Ms.... ...bine si cum pot face sa il folosesc?? Link spre comentariu
djdansmart Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Sigur ai pe partea din spatele statiei niste mufe RCA! Tre sa fie o intrare acolo..si acea intrare trebuie sa o selectezi dintr-un buton (selector intrari)! Daca nu te descurci..pune poza cu spatele si cu fata statiei.. Link spre comentariu
Vizitator iulian_tec Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Acesta este amplitunerul. Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Cine crezi ca poate citi ce scrie in dreptul respectivelor intrari din pozele alea?Receptorul sistemului tau utilizeaza un jack de 1/4" iar amplificatorul tau nu are disponibila o astfel de intrare (probabil nici la acea sensibilitate) asa ca vor trebui facute adaptari. Link spre comentariu
Vizitator iulian_tec Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 iti spun eu toate intrarile din spate:CD-IN, TAPE-IN, PHONO-IN, 5/1 DVD-IN, S-VIDEO-IN, WOOFER-OUT, WIRLESS SPEAKER -OUT, VIDEO-IN, SPEAKER R-L-OUT A B, SPEAKER R-L-OUT A+B, 5/1-OUT CENTER, LRFT,RIGHT.In ce consta acele modificare de care zici ca trebuiesc facute?? Ms. de raspuns. Link spre comentariu
kodor2001 Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 construieste (sau cumpara) un preamplificator de microfon....gaseste un loc unde sa dai gaura pentru jack-ul de intrare...alimenteaza-l cu tensiune...leaga-l undeva inainte de volum...si gata, o sa-l poti folosi E greu ce-am spus ?Daca e greu, du-te cu el la vreun cunoscator... Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Cu toate ca intrarea de pick-up (PHONO) are corectie RIAA, daca este pentru pick-up cu doza electromagnetica (exclus piezo sau ceramica) este singura care ar avea sensibilitatea necesara, daca nu, faci un preamplificator a carui iesire sa o cuplezi pe orice alta intrare, dar pe amindoua canalele deodata, pentru a se auzi atit in canalul sting cit si in cel drept. Cea mai buna varianta este cea prezentata de kodor2001. Link spre comentariu
Vizitator iulian_tec Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Daca asi cumpara acest mixer il pot folosi impreuna cu microfonul? fara alte adaptari?- 3 canale stereo- Iesire selectabila stereo/mono- Crossfader- Talkover- Vumetru 2x 5 LED-uriIntrari:2x Casti3x Linie2x Mic. Link spre comentariu
kodor2001 Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 In principiu, orice mixer este bun. Daca nu vrei sa modifici amplificatorul pe care il ai, iti poti demonstra talentul la karaoke (am glumit ) folosind mixerul, insa trebuie sa tii cont de faptul ca sursele de semnal (cd, tuner, cass, etc) le vei avea conectate la mixer ... iar de la mixer vei avea o singura conexiune spre amplificator (la orice intrare, in afara de phono), bineinteles cu selectorul de surse de pe amplificator pus pe intrarea corespondenta.Intereseaza-te, mai intai, daca acel mixer vine si cu alimentare (din ce-am rasfoit eu pe m i v a r o m, erau dubii in legatura cu alimentarea). Siii, off topic, mufele de casti nu sunt considerate intrari, ci iesiri. Link spre comentariu
Vizitator iulian_tec Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Nu este o problema asta...oricum eu il folosesc doar pe CD-IN..e pus calculatorul in acea intrare. Multumesc de raspuns. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum