player4 Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 pana la urma este vreo sansa sa avem modulele pana de sarbatori? Link spre comentariu
Shambala Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Am si eu o intrebare.Daca testele la mai multe versiuni ale amplificatorului fizic au cam fost facute, si o versiune definitiva finalizata, nu s-ar putea totusi comanda placile si piesele, pt ca sunt mai multi doritori de amplificator decat de surse.Asta in indeea ca lucrul la sursa mai poate dura 1-2 luni ...La o adica amplificatorul poate fi testat cu surse liniare improvizate chiar si de cei care doreau SMPS600 Link spre comentariu
player4 Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Am si eu o intrebare.Daca testele la mai multe versiuni ale amplificatorului fizic au cam fost facute, si o versiune definitiva finalizata, nu s-ar putea totusi comanda placile si piesele, pt ca sunt mai multi doritori de amplificator decat de surse.Asta in indeea ca lucrul la sursa mai poate dura 1-2 luni ...La o adica amplificatorul poate fi testat cu surse liniare improvizate chiar si de cei care doreau SMPS600subscriu si eu Link spre comentariu
Shambala Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Sorin, niciunul din mesaje nu a fost ca sa te preseze, asa ca nu este nevoie de cine stie ce explicatii.Daca inca lucrezi la testarea modulului (PSA150) e ok, intelegem caci stim ca nu ai numai asta de facut. Este suficient sa scrii ca vrei inca sa mai incerci cate ceva la el.Cand ai sa ai mai mult timp ai sa scrii mai pe larg, sa ne povestesti etapele si rezultatele respective. Link spre comentariu
Shambala Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Am primit mai multe mesaje in care participantii la acest proiect eram fie ironizati, fie indemnati sa facem presiuni asupra lui Sorteh. Raspunsul meu catre toti cei care mi-au scris este urmatorul: 1. Mesajele anterioare scrise de mine sunt extrem de clare; ele reprezinta EXCLUSIV punctul meu de vedere. 2. Trebuie facuta observatia ca acesta nu este un group-buy, ci o participare la un proiect. Un proiect la care unii au muncit si muncesc, iar altii asteapta. Cred ca fiecare ne-am asumat riscul acestor intarzieri, si exact din cauza lor am scris mesajul anterior - consider ca o minimala tinere la curent cu evolutia lucrarilor va linisti semnificativ spiritele. 3. Ma asteptam la o lungire a proiectului, si personal sunt dispus sa astept chiar si inca cateva luni pana la realizarea lui. Sunt convins ca majoritatea celor inscrisi in proiect nu se indoiesc de bunele intentii ale lui Sorteh, si ca inteleg ca si timpul, si posibilitatile lui sunt limitate, si ca orice amanare are cauze obiective. 4. Repet sugestia realizarii in avans a amplificatorului (inaintea SMPS-ului) - si rog [exclusiv] pe ceilalti participanti la proiect sa isi exprime parerea asupra ei. Daca veti considera ca este proasta o retrag. Link spre comentariu
player4 Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 si acest proiect se va prelungi pana in ianuarie/februarie? Link spre comentariu
player4 Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 daca estimezi ca acest proiect urmează să se prelungească mai mult de luna februarie, doresc sa mă retrag, urmand a ma orienta catre ceva gen Q405 Link spre comentariu
Vizitator sergio_20082008 Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 daca estimezi ca acest proiect urmează să se prelungească mai mult de luna februarie, doresc sa mă retrag, urmand a ma orienta catre ceva gen Q405buna ziua,subscriu si eu la ceea ce a scris colegul player 4; eu ma voi orienta catre ceva mai energofag...multumesc Link spre comentariu
Vizitator neculea corneliu Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Poate ca ar fi timpul sa il ajutati si voi un pic nu sa asteptati totul mura in gura.Are si omul asta niste limite.Eu l-am blamat cat m-am priceput, dar pana la urma imi pare rau pur si simplu. Nu scrie in titlu ca e proiect comun?Nu poti atribui esecul unui proiect comun unei singure persoane.Daca nu stiti proiecta puteti cere macar sa plantati voi piesele si sa incercati propriile voastre variante.Adaugati ori scoateti o cascoda, puneti semireglabili in locul unor rezistente fixe, va jucati si invatati.E foarte usor sa vezi similitudinea lui psa150 cu sute de scheme de pe hifi engine ori alte site-uri de acelasi gen.Acum 6 luni aveam trei proiecte in cap si m-am apucat de un amarat de pick-up pe lampi.Nu numai ca nu l-am terminat inca, dar mai am putin si ma paraseste nevasta pt ca de 6 luni nu mai fac nimic altceva decat sa lucrez la un pick-up...nu-l vad pe sorteh acceptand asa ceva! Link spre comentariu
Vizitator sergio_20082008 Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Poate ca ar fi timpul sa il ajutati si voi un pic nu sa asteptati totul mura in gura.Are si omul asta niste limite.Eu l-am blamat cat m-am priceput, dar pana la urma imi pare rau pur si simplu. Nu scrie in titlu ca e proiect comun?Nu poti atribui esecul unui proiect comun unei singure persoane.Daca nu stiti proiecta puteti cere macar sa plantati voi piesele si sa incercati propriile voastre variante.Adaugati ori scoateti o cascoda, puneti semireglabili in locul unor rezistente fixe, va jucati si invatati.E foarte usor sa vezi similitudinea lui psa150 cu sute de scheme de pe hifi engine ori alte site-uri de acelasi gen.Acum 6 luni aveam trei proiecte in cap si m-am apucat de un amarat de pick-up pe lampi.Nu numai ca nu l-am terminat inca, dar mai am putin si ma paraseste nevasta pt ca de 6 luni nu mai fac nimic altceva decat sa lucrez la un pick-up...nu-l vad pe sorteh acceptand asa ceva!Buna ziua,Domnule ., nimeni nu l-a acuzat pe domnul Sorin de vreun esec, deoarece acest proiect nu este un esec (pt ca nici macar nu ne-am apucat de treba).... Sunt deacord cu ceea ce ati spus dvs mai sus, eu nu am nimic impotriva trimitetii pcb-urilor (daca domnul Sorin nu are timp) si componentelor pt a le asambla noi (abia astept), doar ca de aproape 3 saptamani ar fi trebuit sa dam drumul in lucru macar la pcb-uri, pt ca piesele pot veni mai repede decat acestea. Cei aprox 50 ron care vor ramane de la ansamblarea AAF doresc sa-i las pt componentele ce vor veni pt cei 400 wati in plus la smps.Sunteti deacord cu mine? Smps-ul ar trebui asamblat de catre domnul Sorin, incetul cu incetul, pt ca acolo nu ma pricep, si este nevoie de ceva timp pt a iesi ceva de calitate.Cu respect,sergiu Link spre comentariu
sonic11 Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 ce pret estimativ va avea noul smps de 1000w?sincer as dori si eu unul dar ca sa fie comanda ferma trebue sa stiu pretu sa vad daca bugetul meu suporta Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2011 Probabil ca in scurt timp vom avea informatii despre evolutia proiectului nostru , stiu din sursa sigura ! Link spre comentariu
Vizitator clu Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Salutare, Daca se pune problema montarii de catre fiecare user a amplificatorului, il pot asambla singur, in acest caz doresc sa-mi asamblez singur si SMPS-ul, dar in acesta situatie se pune problema timpului , ca si in cazul domnului Sorin si timpul meu este limitat si de aceea as dori un raspuns ceva mai concret pentru ca fiecare are o alta vedere a timpului scurt pe care il are la dispozitie in privinta avansarii proiectului, pentru a stii daca mai pot sa continui proiectul sau daca sunt nevoit sa renunt la el. Cu toata stima si sustinera. Link spre comentariu
Vizitator sergio_20082008 Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Salutare, Daca se pune problema montarii de catre fiecare user a amplificatorului, il pot asambla singur, in acest caz doresc sa-mi asamblez singur si SMPS-ul, dar in acesta situatie se pune problema timpului , ca si in cazul domnului Sorin si timpul meu este limitat si de aceea as dori un raspuns ceva mai concret pentru ca fiecare are o alta vedere a timpului scurt pe care il are la dispozitie in privinta avansarii proiectului, pentru a stii daca mai pot sa continui proiectul sau daca sunt nevoit sa renunt la el. Cu toata stima si sustinera.Buna ziua, Sunt deacord cu dvs, amplificatorul pot sa il asamblez si singur si smps-ul la fel (pt reglarea smps-ului voi mai citi cate ceva de pe forum si de la fratii nostri de pe diy audio).... Problema este ca nu s-a mai avansat cu nimic la acest proiect (comenzi pcb s.a.). Daca nu se va da drumul la comanda de pcb-uri astfel incat sa avem amplificatoarele sau, pcb-urile si componentele pana la sfarsitul lunii februarie, eu as dori sa ma retrag si sa mi se returneze banutii la sfarsitul lunii februarie.StimaPS: Imi voi proiecta si coroda singur pcb-ul (de mana) si voi face rost de piese de farnell sau tme. Nu-i prob. Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 10, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 Despre DF , aproximat la 8 ohmi : In banda 10Hz-400Hz amplificatorul PSA150S ( varianta finala , decembrie 2011 ) are DF aproximativ 200 ( la 10 Hz mult mai mare de 600 , scazand catre 400 Hz ) . La 1000Hz DF are 80 , iar la 10.000Hz DF are 50 , la 20.000 are minim 20 . Totul este aproximat la bornele PCBului , intern , fara a fi luat in calcul vreodata conectica sau cablurile utilizatorului . Link spre comentariu
Postări Recomandate