Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect comun de amplificator audio HiFi (HI-END)

Postări Recomandate

Intrebare pentru astia mai perspicace de pe aici care intreaba de ce sunt off:

De cand sectiunea amplificatoare se ocupa cu livrare de piese si inselaciuni?

Subiectul ramane aici stric dpdv al schemei si discutiilor tehnice.

Partea cu livrarea se va discuta oriunde in alta parte, dar nu la sectiunea mea.

Am explicat de nspre mii de ori, politie, avocati, recuperatori, etc. Nu imi mai dati mie de lucru. Nu ma intereseaza ca ati dat 100 lei sau ati vandut un rinichi si jumatate de ficat.

Eu nu am cum sa va ajut.

Topic inchis forever!

Update 19 Dec 2013:

Exista vreo noutate?

Daca da rog sa imi fie comunicata pe privat si voi posta aici.

Acest subiect va ramane inchis pana cand nu vor mai exista motive de cearta. De fiecare data cand a fost deschis lucrurile au degenerat, din acest motiv topicul nu se va mai deschide niciodata.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Incearca sa te detasezi de cele doua componente , cea materiala si cea emotionala : proiectul comun propriu zis AE150S si relatia pur materiala de sponsorizare benevola in favoarea unei terte persoane .Proiectul poate continua , in faza actuala nu cred ca mai este necesara interventia lui Sorteh . El a realizat partea cea mai grea , adica PCB-ul si managementul proiectului in general ( in varianta proprie Sorteh , excluzand rautacismele ) propunand o solutie de geniu as putea spune ( dar inca nu exista feedback-ul vostru :) ) !Poate nu mai este posibila interventai lui Sorteh , omul nu mai este in tara sau este grav bolnav , cine poate stii ? Iar voi , ca ulii , sariti asupra prazii :) !Eu sper ca totul se va termina cu bine , chiar daca exista o intaziere ( nejustificabila ) , pentru mine conteaza doar rezultatul final . Calitatea redarii audio .Atat !

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Rugaminte primita pe privat:

Am cumparat un modul AE-150 partial completat, de pe sectiunea bazar, cu intentia de a munci pana il pun la punct...Nu vreau sa deranjez pe nimeni cu niciun fel de intrebari, doar as fi vrut sa pot descarca de undeva documentatia publicata de sorteh aici. Din pacate linkurile sunt moarte.Oare se pot recupera cumva si reposta?Eventual lansata o intrebare la adresa userilor care poate au salvat documentele... Daca reusesc sa-l finalizez, promit sa revin cu poze si impresii... strict tehnice.

Daca are cineva documentatia sa imi dea un mesaj privat ca sa rezolvam.Topicul nu il deschid din moment ce se va lasa cu scandal.Cine vrea sa organizeze o potera nu are decat sa o faca in alta sectiune, dar nu aici.
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Topicul a fost deschis la cererea lui Sorteh care m-a anuntat ca a finalizat proiectul.

Mai mult nu stiu.

Va rog sa discutati in mod civilizat si la subiect.

Pt cine vrea porcaieli, cerut socoteala, sau sa organizeze o potera sa o faca in alt loc, aici cenzurez direct.

Repet inca o data, forumul este doar un suport electronic pt a schimba informatii, nu este nicidecum responsabil pt intelegerile avantajoase sau neavantajoase care le fac userii intre ei.

Identic si pentru cei care se baga aiurea in seama! La subiect si strict electronica.

Link spre comentariu

Salut,

Multumesc moderatorilor pentru intelegere si implicit colegilor inscrisi in acest proiect pentru insuportabila asteptare!

Nu voi incerca sa dau explicatii deoarece ele ar fi in van ci pur si simplu solicit fiecarui coleg care a participat la derularea acestui proiect, sa-mi puna la dispozitie pe e-mail sau telefonic adresa unde sa expediez cele solicitate.

Mentionez ca eu nu mai am datele tuturor colegilor inscrisi, sume transferate, adrese, cereri, decat partial ce am putut recupera sau am avut salvate pe laptop, HDD-ul de pe desktop fiind doar o bucata de fier inutil...

Precizez ca nu pot pune la dispozitie sursa in comutatie promisa, dar pot pune la dispozitie o sursa liniara produsa de firma mea si care se preteaza de minune acestui proiect. Putem implicit face echivalarea si restul sumei ii restitui ca atare. Cred ca acest gen de discutii poate fi purtat cu fiecare coleg in parte si cu siguranta ajungem la o intelegere.

Voi reveni dimineata cu poze ale amplificatorului, surselor si alte detalii...

Orice discutie tehnica legata de acest proiect poate sa se faca si aici pe forum, dar eu si Victor nu vom raspunde aici ci pe forumul dedicat acestui proiect, link-ul exact il voi posta dimineata.

Adresa mea de e-mail este [email protected] si telefonul este: 0763550417.

Va multumesc!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări