Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect comun de amplificator audio HiFi (HI-END)

Postări Recomandate

Acest subiect ar fi trebuit deschis doar la solicitarea lui Sorteh .Eu cred ( am motive intemeiate ) ca nu vor mai exista știri despre acest proiect , așa ca astepti degeaba răspunsul lui Sorteh .Probabil ca participanții vor fi contactati personal in momentul livrarii si atât ! Voi face tot posibilul ca tu sau alți useri sa nu aveți niciodata acces la rezultatele muncii mele , pentru lipsa de respect evidentă !Așa ca poți aștepta linistit .

Link spre comentariu

nu vreu sa fiu rautacios dar cred ca proiectul asta nu se va termina nici la pastele cailor...

si eu cred ca majoritatea utilizatorilor care urmaresc acest topic au aceeasi parere... :da ce ma deranjeaza cu adevarat este lipsa de comunicare (chiar si pe privat), precum si faptul ca oricare a vrut sa-si primeasca banii inapoi, i s-a pus "mana in gat" (la figurat bineinteles, ca la propriu sortii erau altfel...)
Link spre comentariu

Am sters un post.Topicul a fost deschis de mine pt noutati. Se va inchide daca va veti certa.Evident este deschis la discutii tehnice.De acord cu Victor, cei care nu s-au bagat sa faca ciocu mic sa nu inceapa sa comenteze pe partea economica. Sterg direct orice aberatie si vorba aruncata aiurea in tramvai cu scopul de a face scandal.

Link spre comentariu

Sharky @@@Te rog nu mai inchide topicul, poti sterge doar postarile ce nu se incadreaza in limitele regulamentului. Multumesc!=========================================================================Proiectul comun este deja incheiat...Cine a dorit sa stie mai multe in acest sens au primit deja o serie de informatii... Unii au metode specifice prin care reusesc sa ia legatura cu mine...Nu stiu de ce va tot mirati cu privire la faptul ca nu ati fost consultati si ca nu stiti la ce solutie am recurs in final, totul a fost deschis si schemele finale au fost prezentate atat inainte de prezentare cat si dupa finalizarea proiectarii, ba chiar am oferit o serie de explicatii concrete la solutiile adoptate... Nu-i vina noastra ca nu stiti sa le decriptati sau nu stiti a formula intrebari tehnice concrete...Voi posta schemele curand, cu privire la BOM vor exista in permanenta o serie de rezistente fara valori, ne rezervam implicit acest drept! Oricum nu trebuie considerat un secret din moment ce aveti acces la placile plantate!Precizez ca nu am nimic cu elforum, dar discutii tehnice cu privire la acest proiect nu vor mai exista in acest topic si ma refer mai degraba la Controlerul audio si la SMPS, cu privire la modulul AE-150S vom sta la dispozitia oricarui coleg, singurul criteriu este acela ca trebuie sa puna intrebari cat mai axate!Proiectul comun ramane deschis in continuare, dar va fi derulat pe forumul nostru http://www.hiendaudio.ro/forum/ care momentan este inchis pentru securizare!Am ales aceasta cale deoarece vom limita in derularea discutiilor habarnistii sau veninosii care doar se baga in seama pentru a le creste numarul de posturi... 

Link spre comentariu

Am sters mesajele. Nu e nevoie sa explic de ce.Plin de aberatii si certuri.Topicul nu stiu cand se va redeschide ca e clar ca n-are rost. Doar daca vrea sorteh sa posteze un update.Vasile, ai dreptate, dar nu cred ca tu ai facut forum ca moderatorii sa umble cu sabia in mana ca sa faca dreptate. Daca e ceva nu au decat sa se inteleaga prin tribunale sau sa se bata pe strada. Nu vad ce legatura are forumul cu acest proiect. Forumul e doar suportul fizic, nu e responsabil cu nimic. Eu ma simt responsabil sa evit scandalul.N-am nici o treaba cu proiectul sau cu vreunul din autori.Later edit: am vazut unul care ma acuza de musamalizare. Aceleasi certuri sunt cu cateva pagini in urma. E suficient. Nu am chef sa las pe nimeni sa isi spuna parerea pt ca aia inseamna de fapt sa il las sa se certe.Ca sa sintetizez eu problema: proiectul nu e gata, unii cer banii inapoi. Topic inchis pana vom avea alte vesti.Deschis pt update-uri.Voi inchide la prima scanteie de cearta.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

O fi omul plecat in concediu ... Trebuie sa insistati !Pana la urma , dacă ați avut suficientă răbdare pana acum , așteptați linistiti la locurile voastre deznodamantul aventurii noastre :) !Eu sunt mai curios decât voi ... chiar dacă am interese diferite .Pe mine ma interesează rezultatele audio ale solutiei tehnice așa cum o veți percepe Dvoastra ... nicidecum partea materială !

Link spre comentariu

Comentariile se sterg pentru ca sunt off-topic si n-au ce cauta aici.Tzeapa, ne tzeapa, nu sunt in masura sa ma pronunt, in schimb sterg orice urma de scandal si discutii aiurea.Repet, daca vreti sa rezolvati problema materiala puteti face reclamatie la politie ,consultati un avocat, dar nu faceti scandal pe forum.Forumul nu e cu nimic responsabil si nu a fost implicat cu nimic in acest proiect.

Link spre comentariu

Comentariile se sterg pentru ca sunt off-topic si n-au ce cauta aici.Tzeapa, ne tzeapa, nu sunt in masura sa ma pronunt, in schimb sterg orice urma de scandal si discutii aiurea.Repet, daca vreti sa rezolvati problema materiala puteti face reclamatie la politie ,consultati un avocat, dar nu faceti scandal pe forum.Forumul nu e cu nimic responsabil si nu a fost implicat cu nimic in acest proiect.

ATAT ! :aplauze PS: achesez la replica... tzeapa, ne tzeapa.
Link spre comentariu

Nu ma priveste acest subiect absolut deloc, dar sunt foarte curios sa vad ce veti spune cand veti avea o placa populata in mana. De asemenea, sunt constient ca din cei care trebuie sa primeasca kitul, nici jumatate nu vor reusi sa isi construiasca un amplificator complet. Nu este vorba de nici o teapa. Omul face electronica din pasiune, iar acum probabil nu se mai oboseste sa dea nici o explicatie ci va va livra kiturile atunci cand vor fi gata, sau mai bine spus, cand va avea timp. Nu stiu in ce stare se afla acum proiectul, dar dupa ce va fi gata,vor aparea si multi lingai, ca doar traim in Romania.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări