Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect comun de amplificator audio HiFi (HI-END)

Postări Recomandate

ma asteptam la mesaje de la primii serviti din lunga lista de asteptare... dar nu, deocamdata noi nu

Poate pentru ca multi au avut impresia ca s-a imbogatit sorteh fugind cu banii(asa s-a auzit pe la colturi)... :) Lista aia lunga inseamna vreo 10 useri :)) Deci nu ma astept la prea multi laudatori!@cluExact asa va fi, ca si in banc! Romanii nu se dezmint!@brutusSe simtea lipsa ta!
Link spre comentariu
Vizitator Aramis

ma asteptam la mesaje de la primii serviti din lunga lista de asteptare... dar nu, deocamdata noi nu

Poate pentru ca multi au avut impresia ca s-a imbogatit sorteh fugind cu banii(asa s-a auzit pe la colturi)... :) Lista aia lunga inseamna vreo 10 useri :))
aici chiar ti-ai dat singur cu firma-n cap, pentru doar 10 amplifuri asteptam noi de un an??????
Link spre comentariu
Vizitator Aramis

Superficialitate tipic romaneasca: 10 useri nu inseamna 10 amplifuri! Eu am suportat mai mult de jumatate din PCB-uri, unii useri dorind 2,3 sau chiar 4 PCB-uri...

bine, fie 40
Link spre comentariu

Salutare la toti si in primul rand felicitari initiatorilor si celor care au contrinuit intradevar la proiect.Vreau sa detaliez un pic istoricul:......cu mult timp in urma am facut rost de o schema de la un FET100, anu trecut prin primavara am facut cablajele imprimate, ca abia anu asta acuma 1 luna sa i montez piesele, de 2 zile m am apucat sa il pun pe radiator, sa il testez......dar ghici........nu merge, m-am conformat schemei am rasverificat-o am mai incercat si alte artificii, preciez faptul ca nu sunt f experimentat dar schema mi sa parut valida, foarte simpla si saraca ca piese.......intuitiv banuiam sa am pb.De azi dupa amiaza de la 19 si ceva dupa ce imi venea sa il arunc pe geam am inceput sa caut pe net tot felu de scheme si module, intr-un final am gasit topicul asta, l am citit cat de cat atent, si din scoarta in scoarta, mi-a atras atentia mult dar si interesul, din Iulie 2011 nu am crezut ca ajungem pana azi cu topicurile...........ohoo cat timp si cata asteptare.Poate mai sunt si altii la coada dar vreau sa achizitionez si eu un modul stereo de PS 105s B ,daca nu gresesc, de 120w.Daca userul sorteh are timp sa imi raspunda sau sa ma lamureasca cu asta.Felicitari pentru proiect si astept un raspuns daca mai sunt disponibile module si care este pretul final al ptodusului finit.O seara frumoasa! :freaza:

Link spre comentariu
Vizitator sergio_20082008

@Alexu0687: poate iti va da Sorin kit-ul de la mine (la care am renuntat de anul trecut si pt care si in ziua de azi astept retunarea banilor sau macar alte componente la schimb). :sparge: Succes

Link spre comentariu
Vizitator viobio

ma intreb cit se poate de serios citi amatori ar fi fost daca se stia de la inceput ca va dura peste 1 an

Nici unul!Dar nu-mi spune ca daca de maine se incepe constructia unui pod peste Dunare care din estimari trebuie sa se termine intr-un an si constructia propriuzisa dureaza 20 de ani, vei lua decizia sa nu treci niciodata pe acel pod ???!!!Imi pare foarte rau ca nu-mi pot tine promisiunile, motivele sunt multiple, dar in curand am sa pot etala aici o mare parte a acestui proiect incat sa intelegeti ca se invarte totusi, nu stau pe loc si nu sunt chiar atat de pasiv(pe probate) precum credeti...Eu mi-as fi dorit inca de acum un an sa evit toate aceste nemultumiri, dar procesul este lung, nu fut1 capra si iese branza...
Pe pagina anterioara am scris si eu ceva,sunt ineresat de asa ceva la gata,nu am primit nici un raspuns,e de vinzare un asemenea amp sau nu???vad ca multi sunt cam nemultumiti de cum decurg lucrurile....
Link spre comentariu
Vizitator sergio_20082008

@ Viobio din cate stiu, kit-urile sunt de vanzare, dar nu cred ca veti primi un raspuns pe forum pt ca Sorin abia daca are timp sa raspunda la mp. Mai degraba luati numarul lui din pagina in care vinde el "excedentul de componente" si sunati-l.

Link spre comentariu

@@@ alexu_0687w

Am PCB-uri in plus fata de cele ale userilor inscrisi in proiect, dar din pacate nu mai poti beneficia de aceleasi conditii initiale pentru participare...

Aceste placi sunt toate plantate si vor fi oferite doar complete in functie de configuratia aleasa de mine la final.

Preturile le voi stabili in functie de costurile reale ale componentelor si materialelor si si un mic cost pentru manopera.

Preturile vor fi cu siguranta mai mari iar costurile prezentate pentru componente si materiale nu trebuiesc luate ca si referinta, ele au fost valabile doar pentru userii inscrisi in proiect care au platit pe parcursul proiectului. Cele mai multe componente au fost cumparate la nivel de sistem de impachetare sau la nivel de lichidare de stoc si eu nu am pus nici un cost in plus chiar daca numarul componentelor folosite in proiect nici macar nu depasesc 1% din unele sisteme de impachetare... In calculul final al acestui modul voi calcula componentele la bucata si tinand cont de pretul pietei!

Imediat ce ofer placile utilizatorilor inscrisi in proiect am sa prezint implicit si pretul pentru un modul stereo a carei configuratie va fi aleasa de mine. In functie de interes poti urmarii topicul si daca esti interesat ma contactezi ca atare.

@@@ Aramis

Nu trebuie sa-ti faci griji, nu expediez nimic inainte sa va contactez!

@@@ sergio_20082008

Vei primi banii sau componente in functie de posibilitatile mele de ati putea oferi asa ceva... Tranzistorii finali sunt bob numarat, am insa 2SA/2SC disponibili, cu privire la radiator inca nu am suficiente, dar imediat ce-mi vin iti pot oferi unul!

Orice alte solicitari le primesc pe privat.

@@@ viobio

Scuze pentru reactia intarziata, am vrut sa-ti raspund atunci cand ai scris, dar mi-am uitat si asa a trecut timpul...

In functie de rabdarea ta care nu trebuie sa fie foarte mare... Mai astept doua repere si mai lucrez la plantarea THD-urilor dupa care voi expedia userilor placile, imediat vom realiza un amplificator finit pentru prezentare si auditii, intr-o carcasa de la Modushop... Vei fi invitat sa asculti acest amplificator si in functie de interes putem sa-ti oferim chiar amplificatorul in cauza sau iti putem configura unul dupa dorinta.

Link spre comentariu

Nu trebuie sa-ti faci griji, nu expediez nimic ...

Unul dintre miliardarii de carton ai Romaniei postdecembriste a descoperit o reteta de sifonat banii naivilor : FNI

Avea un slogan publicitar foarte asemanator cu cel de mai sus :

Dormi linistit , FNI vegheaza pentru tine !

Oare este o simpla coincidenta :) ?

Sper ca stiti de gluma !

PS :

Am primit cablajul , l-am studiat , este de o calitate absolut impresionanta !

Link spre comentariu

Dezavuez rautacismele colegilor mei si am sa raspund celor 2/3(doi in unu[l]) colegi interesati in mod justificat.La sfarsitul saptamanii ce vine voi putea expedia primele module! Voi face asta fara sa livrez si radiatorul deoarece in acest moment nu am decat 6 radiatoare dintre care unul va ramane permanent la mine si doar 5 sunt disponibili... Eu am speranta ca la sfarsitul saptamanii ce vine imi vin si celelalte radiatoare si ca atare voi livra tuturor modulele saptamana imediat urmatoare.Me repet spunand ca voi oferi modulele in ordinea inscrierii lor.AE-150S poate fi introdus chiar si intr-o carcasa de carton, cu atat mai bine i-ar sta in carcasa acelui amplificator defect... Garantat maneaua se va auzi la fel de bine si nu vei face diferente notabile in comparatie cu casetofonul "international" sau cu combina "chuck norris" care iti va servi ca referinta imediata!"chuck norris" nu-i nume de combina ??? De maine va fi!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări