Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect comun de amplificator audio HiFi (HI-END)

Postări Recomandate

Probabil multi dintre voi nu vor intelege, dar de la prezentari pana la realizare e o mare diferenta ...........Probabil pentru multi nu conteaza aspectele de detaliu, dar pentru mine si Victor sunt extrem de importante si daca tot a trecut atat de mult timp va cer respectuos sa mai aveti foarte putina rabdare.

Realizarea practica a unui proiect care se doreste a fi de mare calitate pur si simplu te stoarce precum o carpa, atat de bani cat si de nervi. Apar detalii marunte extraordinar de multe care devin din ce in ce mai greu de controlat si de potrivit intre ele, nu de putine ori iti vine sa lasi balta totul..... Un asemenea proiect facut cap coada de un om, doi, in opinia mea poate deveni efectiv un obiect de arta, de cult. Eu nu pot sa zic decat jos palaria pentru o munca de genul asta.
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

In 40 de zile de la aceasta data proiectul comun va fi incheiat. (Nu este o estimare, nu va exista o amanare!)Incheierea proiectului presupune livrarea tuturor placilor catre userii inscrisi in proiect.Va multumesc pentru intelegere!

Link spre comentariu

S-a renuntat la ideea realizarii unui cablaj simplu strat? Cel dublu strat arata foarte bine.. ma gandeam ca poate sunt "nostalgici " care doresc si varianta simplu strat (cu 50%mai voluminoasa si cu strapuri din loc in loc :rade: )

Dupa ce scap de obligatie am sa proiectez o varianta simplu strat, insa doar unui singur modul, pentru stereo se vor executa doua module... Deasemenea un PCB pentru protectie. Voi pune toate fisierele de executie la liber, inclusiv fisierele gerber!
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator viobio

Ma intereseaza un asemenea amp,construit la gata,pentru a fi folosit pentru un studio de inregistrari.Inainte de cumparare vreau sa ascult un asemnea amp,ampul o sa fie folosit pentru monitoarele de pe masa de mixaj .

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări